Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
arrugues i flaccidesa
 
arrugues i flaccidesa - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Durant la joventut, la nostra pell manté un aspecte llis i saludable gràcies a la producció contínua de col.lagen, elastina i àcid hialurònic. Amb el pas dels anys, la pell va disminuint de gruix, es torna més sensible i la producció de col.lagen és menor, el que provoca l'aparició d'arrugues i flacciditat facial.

Per això, hem de cuidar la nostra pell de dins cap a fora. D'una banda, beure la quantitat mínima diària d'aigua i consumir nutrients necessaris per a la correcta regeneració de teixits, hidratació i altres. I de l'altra, aplicar els tractaments cosmetològics, que han demostrat ser una excel.lent arma per prevenir l'aparició primerenca de la flacciditat cutània, però perquè siguin realment efectius en els nostres rostres, s'han de posar en pràctica des dels 30 anys d'edat. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

VICHY NEOVADIOL ROSE PLATINIUM 50ML
VICHY NEOVADIOL ROSE PLATINIUM 50ML
Crema facial fortificant i revitalitzant. Amb cera d'abella nutritiva i calci. Apta per a pells madures i apagades. Aporta frescor i lluminositat. Sense parabens.
28,50€   |   Més informació

SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 CREMA 50 ML
SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 CREMA 50 ML
Tractament rejovenidor global que repara els signes de l'edat, incrementant la capacitat de regeneració de la pell i reafirmant en profunditat, gràcies a la seva exclusiva fórmula a base de 5 factors de creixement i un complex antiedat que protegeix les cèl·lules mare epidèrmiques.
59,90€   |   Més informació

SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 CONTORN D'ULLS 15 ML
SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 CONTORN D'ULLS 15 ML
Concentrat rejovenidor global que repara els signes de l'edat en el contorn dels ulls, incrementant la capacitat de regeneració de la pell i reafirmant en profunditat, gràcies a la seva exclusiva fórmula a base de 5 factors de creixement i un complex antiedat que protegeix les cèl·lules mare epidèrmiques.
34,00€   |   Més informació

SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 SÈRUM 30 ML
SENSILIS ORIGIN PRO EGF5 SÈRUM 30 ML
Concentrat rejovenidor global que repara els signes de l'edat, incrementant la capacitat de regeneració de la pell i reafirmant en profunditat, gràcies a la seva exclusiva fórmula a base de 5 factors de creixement i un complex antiedat que protegeix les cèl·lules mare epidèrmiques.
59,90€   |   Més informació

ROCHE POSAY HYALU B5 40 ML
ROCHE POSAY HYALU B5 40 ML
Tractament antiarrugues i reparador amb àcid hialurònic i vitamina B5. Hidrata, redensifica i aporta elasticitat. Per a tot tipus de pell.
25,00€   |   Més informació

REMESCAR POTES DE GALL 8 ML
REMESCAR POTES DE GALL 8 ML
Crema de resultats immediats que ajuda a reduir l'aparença de les potes de gall al voltant dels ulls amb una sola aplicació al dia.
29,95€   |   Més informació

OTC REPAVAR REVITALITZANT C 20 AMPOLLES 1,5 ML AMB
OTC REPAVAR REVITALITZANT C 20 AMPOLLES 1,5 ML AMB
Tractament per cara, coll i escot amb Vitamina C Activa que actua contra els efectes del pas del temps i el fotoenvelliment de la pell. Prevé i suavitza les arrugues, combat la flacciditat, la rugositat i la manca de brillantor. Per a pells desvitalitzades i cansades.
19,75€   |   Més informació

LIPOSOMIAL WELL-AGING CREMA DE DIA SPF15 50 ML
LIPOSOMIAL WELL-AGING CREMA DE DIA SPF15 50 ML
Crema reafirmant de dia amb SPF15 que hidrata la pell i aporta un efecte tensor immediat, a més de prevenir l'aparició d'arrugues i millorar la seva resistència. La seva fórmula es basa en l'àcid hialurònic i les vitamines A i E.
23,25€   |   Més informació

MARTIDERM PHOTO-AGE NIGHT RENEW SÈRUM 30 ML
MARTIDERM PHOTO-AGE NIGHT RENEW SÈRUM 30 ML
Sèrum en textura emulsió hidratant amb un 10% de AHA, Col·lagen marí i Àcid hialurònic. Amb efecte Soft peeling que renova i afavoreix la regeneració de la pell, suavitzant arrugues i línies d'expressió i millorant la fermesa, elasticitat i turgència de la pell.
45,50€   |   Més informació

REPAVAR REVITALITZANT METAGLICANS LIFTING & MAT 30
REPAVAR REVITALITZANT METAGLICANS LIFTING & MAT 30
Sèrum intensiu antiedat amb acció reafirmant. Innovadora fórmula, amb Vitamina C pura i Metaglicans, que actua activant la síntesi dels components estructurals de la pell donant com a resultat una pell més jove, llisa i sense brillantors. Oil free.
23,20€   |   Més informació

SENSILIS ORIGIN PRO EGF-5 30 AMPOLLES
SENSILIS ORIGIN PRO EGF-5 30 AMPOLLES
Tractament rejovenidor global que repara els signes de l'edat gràcies a la seva exclusiva fórmula a base de 5 factors de creixement i un complex anti-edat que protegeix les cèl·lules mare epidèrmiques. Acció anti-pol·lució durant el dia que protegeix de les agressions externes.
39,75€   |   Més informació

ISDINCEUTICS FLAVO-C MELATONIN SÈRUM NIT 10 AMPOLL
ISDINCEUTICS FLAVO-C MELATONIN SÈRUM NIT 10 AMPOLL
Sèrum reparador de nit en ampolles amb una exclusiva combinació d'antioxidants i melatonina per reparar i recuperar la pell durant la nit. Combat els signes de l'edat, suavitzant les arrugues i les línies d'expressió, evitant la flacciditat i millorant l'elasticitat de la pell. Amb textura nutritiva sèrum in-oil.
15,95€   |   Més informació

NEOSTRATA SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING SÈRUM 30
NEOSTRATA SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING SÈRUM 30
Un triple complex antiedat que afavoreix la reducció de les arrugues profundes i al mateix temps unifica el to i la textura de la pell.
0,00€   |   Més informació

ISDINCEUTICS NIGHT PEEL 30 AMPOLLES
ISDINCEUTICS NIGHT PEEL 30 AMPOLLES
Peeling exfoliant de nit que promou la renovació cel·lular ajudant a il·luminar la pell de la cara i a aconseguir una textura més suau i uniforme.
29,75€   |   Més informació

GALÉNIC BEAUTÉ DE NUIT GELÉE 50ML
GALÉNIC BEAUTÉ DE NUIT GELÉE 50ML
Aquest gel-crema fresc i aquós és sinergia amb el ritme nocturn de la pell. Optimitza el procés de renovació cel·lular natural per a un efecte desintoxicant suau. Enriquida en complex hidratant i àcid hialurònic concentrat que es difon durant tota la nit. La pell llueix una nova esplendor des del matí.
36,90€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST 50 ML
VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST 50 ML
Amb poderosos ingredients anti-edat, aquesta crema anti-arrugues permet a la pell rejovenir el seu aspecte de manera progressiva corregint els efectes de la pèrdua de col·lagen. La seva textura reafirma i reconforta a l'instant.
33,50€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV HYALU MASCARETA 50 ML
VICHY LIFTACTIV HYALU MASCARETA 50 ML
Mascareta efecte flash per a una eficàcia anti-edat professional amb efectes instantanis per revitalitzar la pell. Té una suau textura, com una segona pell, que millora la tonicitat.
33,50€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV MICRO HYALU PEGATS CONTORN D'ULLS
VICHY LIFTACTIV MICRO HYALU PEGATS CONTORN D'ULLS
El poder de 160 microcons de 100% hialurònic pur de baix pes per transformar el contorn d’ulls a la nit. Els cons d'aquests pegats anti-arrugues es dissolen suaument a l'epidermis per omplir les arrugues i línies d'expressió i revitalitzar el contorn d’ulls.
17,25€   |   Més informació

RILASTIL MULTIREPAIR CREMA CONTORN ULLS-LLAVIS 15
RILASTIL MULTIREPAIR CREMA CONTORN ULLS-LLAVIS 15
És un tractament eficaç per combatre l'envelliment de la pell a la zona del contorn de l'ull i llavis. Gràcies a la seva composició té un efecte lífting i omple les arrugues i línies d'expressió, tan comuns en aquesta zona a partir d'una certa edat. Els beneficis són variats:
- Acció reparadora i omplidora enfront de les arrugues, línies d'expressió i altres símptomes de l'envelliment de la pell.
- Acció Antioxidant gràcies al complex de vitamines A, E i F de la seva fórmula.
- Acció drenant i descongestionant.
29,25€   |   Més informació

RILASTIL MULTIREPAIR CREMA HIDRO-REPARADORA 50 ML
RILASTIL MULTIREPAIR CREMA HIDRO-REPARADORA 50 ML
Tractament de textura extremadament rica, de ràpida absorció que no deixa la pell untuosa i que, per la presència de principis actius innovadors i d'alta concentració, té una marca d'acció antiarrugues.
39,75€   |   Més informació

RILASTIL MULTIREPAIR CREMA NUTRI-REPARADORA 50 ML
RILASTIL MULTIREPAIR CREMA NUTRI-REPARADORA 50 ML
Tractament específic caracteritzat per una textura rica que nodreix intensament i tonifica la pell. Adequada per a pells seques i/o molt seques o amb marques visibles.
39,75€   |   Més informació

RILASTIL MULTIREPAIR SÈRUM 30 ML
RILASTIL MULTIREPAIR SÈRUM 30 ML
És un sèrum antiarrugues de textura sedosa i ràpida absorció amb acció antioxidant i renovadora. Amb efecte anticontaminant que combat el to grisenc i apagat de la pell provocat pels contaminants mediambientals.
48,25€   |   Més informació

ENDOCARE-C FERULIC EDAFENCE SÈRUM 30 ML
ENDOCARE-C FERULIC EDAFENCE SÈRUM 30 ML
Sèrum intensiu antiedat amb una potent activitat protectora contra la contaminació i factors d'estrès ambiental que acceleren els processos d'envelliment de la pell.
0,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER NIT PEELING & SÈRUM 30
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER NIT PEELING & SÈRUM 30
Sèrum de nit de doble eficàcia que exfolia i allisa la pell i omple les arrugues, fins i tot les més profundes. La pell té un aspecte més suau i radiant.
29,25€   |   Més informació

COUP D'ECLAT SÈRUM ANTI-ARRUGUES REAFIRMANT 30 ML
COUP D'ECLAT SÈRUM ANTI-ARRUGUES REAFIRMANT 30 ML
Aquest sèrum constitueix una veritable cura anti-edat que té l'efecte de remodelar la cara i reafirmar la pell, oferint una acció antiarrugues. Gràcies a l'addició de col·lagen marí i al complex peptídic antienvelliment, l'epidermis s'omple. La pell té més resplendor i es veu més jove.
29,95€   |   Més informació

CAUDALIE PREMIER CRU CONTORN D'ULLS 15 ML
CAUDALIE PREMIER CRU CONTORN D'ULLS 15 ML
Aquesta esplèndida crema duu a terme una acció antiedat completa, així com un embelliment immediat. Perfectament hidratada, la pell està més llisa i més ferma. Ulleres i borses es difuminen i la mirada s'il·lumina amb una nova joventut. Textura confortable i vellutada amb acabat mat. Sense perfum. Sense silicona.
Adequat per als ulls sensibles.
39,95€   |   Més informació

MARTIDERM FLASH 5 AMPOLLES
MARTIDERM FLASH 5 AMPOLLES
Fórmula per a una pell enlluernadora i preparada per a un maquillatge perfecte i durador. Acció immediata antifatiga perfecta per a ocasions especials. Tot tipus de pell.
Aplicar a la cara i coll després del tractament cosmètic habitual. Ús tòpic. No injectable.
10,16€   |   Més informació

SENSILIS B-RESPECT CALMING DAY FLUID SPF15 50 ML
SENSILIS B-RESPECT CALMING DAY FLUID SPF15 50 ML
Emulsió lleugera formulada per a pells sensibles, reactives o intolerants. Amb actius amb acció suavitzant, calmant i antioxidant que, a més, aporten hidratació i protecció contrarestant els signes de l'envelliment cutani. Disminueix les vermellors i elimina la sensació de tibantor.
18,85€   |   Més informació

ENDOCARE-C PROTEOGLICANS OIL FREE 30 AMP. TOT TIPU
ENDOCARE-C PROTEOGLICANS OIL FREE 30 AMP. TOT TIPU
Les ampolles Endocare C Proteoglicanos Oil Free actuen de forma immediata sobre la pell, aconseguint un cutis més homogeni i suau. Ideal per a pells apagades. S'aconsegueixen resultats visibles en pocs dies.
0,00€   |   Més informació

CAUDALIE PREMIER CRU LA CREMA 50 ML
CAUDALIE PREMIER CRU LA CREMA 50 ML
Tan esplèndida com a eficaç, aquesta crema excepcional duu a terme una acció antiedat completa per rejovenir visiblement la pell. La seva textura fundent proporciona un aspecte vellutat. Perfectament hidratada, la pell sembla regenerada i redensificada. Les arrugues s'allisen, la pell es reafirma i els contorns del rostre es redefineixen.
76,40€   |   Més informació

CAUDALIE PREMIER CRU LA CREMA RICA 50 ML
CAUDALIE PREMIER CRU LA CREMA RICA 50 ML
Aquesta crema excepcional duu a terme una acció antiedat completa per rejovenir visiblement la pell. Nodrida de manera intensa, la pell sembla regenerada i redensificada. Les arrugues s'allisen, la pell es reafirma i els contorns del rostre es redefineixen.
Nova textura sedosa que deixa la pell confortable instantàniament i de manera duradora.
76,45€   |   Més informació

VICHY NEOVADIOL DIA PELL NORMAL-MIXTA 50 ML + REGA
VICHY NEOVADIOL DIA PELL NORMAL-MIXTA 50 ML + REGA
Els laboratoris Vichy han formulat aquesta crema per a les pells amb tendència la menopausa i pèrdua de densitat cutània retornant la brillantor i frescor a la pell. Amb Aigua Termal de Vichy calmant i regenerant. Textura confortable i no enganxosa. Pell sensible. Sense parabens.
29,55€   |   Més informació

CAUDALIE PREMIER CRU SÈRUM 30 ML
CAUDALIE PREMIER CRU SÈRUM 30 ML
Aquest sèrum revitalitza intensament la pell i la càrrega d'energia per corregir els signes de l'edat. Potenciador d'eficàcia, multiplica l'acció antiedat de la seva crema. La pell sembla visiblement més jove, més bella i resplendent de vitalitat.

Aplicar matí i nit, sobre cara, coll i escot, abans de la seva crema.
76,45€   |   Més informació

MARTIDERM PHOTO-AGE 30 AMPOLLES
MARTIDERM PHOTO-AGE 30 AMPOLLES
Ampolles hidratants, reafirmants, antioxidants i reparadores per a tot tipus de pell. Contenen 15% de vitamina C pura, 3% de proteoglicans, vitamines A, E i F i un complex antiradicalar i reparador cel·lular. Per a tot tipus de pell.

Mode d'ús: netejar i desengreixar la pell. Agitar l'ampolla i aplicar suaument sobre la cara i l'escot. Apte per a ús diari. Un cop oberta pot utilitzar-se la mateixa ampolla únicament durant 2 dies (per evitar l'oxidació de la solució).
46,75€   |   Més informació

ISDIN UREADIN ANTIARRUGUES SPF20 50ML + REGAL
ISDIN UREADIN ANTIARRUGUES SPF20 50ML + REGAL
Crema que redueix i prevé l'aparició d'arrugues. Urea Isdin i Coenzim Q10 estimulen la producció de col·lagen i elastina augmentant la fermesa i elasticitat de la pell. Textura cremosa que aporta sensació de confort a la pell seca. Amb factor solar SPF 20.
18,85€   |   Més informació

NEOSTRATA BIONICA CREMA 50 ML
NEOSTRATA BIONICA CREMA 50 ML
Crema reestructurant formulada a base de polihidroxiácidos (gluconolactona) i la més avançada tecnologia enfront del fotoenvelliment: àcid lactobiónic (LHA).
L'àcid lactobiónic disminueix l'aparició d'arrugues i la pèrdua de vitalitat ja que hidrata i restaurar la pell. Posseeix a més una poderosa acció antioxidant que retorna a la pell un aspecte llis i lluminós.

Instruccions d'ús. Aplicar al matí i a la nit amb la pell perfectament neta. Estendre la crema suaument sobre la cara i el coll.
0,00€   |   Més informació

MARTIDERM PROTEOGLICANS 30 AMP.
MARTIDERM PROTEOGLICANS 30 AMP.
Martiderm Proteoglicans fòrmula anti-aging hidrata i reafirma la pell. Per a pells seques / deshidratades.

Cada ampolla està composta per:
- Proteoglicans: Són macromolècules naturals capaces de restaurar les cèl·lules epidèrmiques i d'intensificar el metabolisme dels components del teixit conjuntiu, restablint les funcions de la pell, les seves propietats mecàniques i el seu aspecte fisiològic.
- Vitamina C pura : actua neutralitzat els radicals lliures i estimulant la síntesi de col·lagen.

La seva acció és tan intensa com immediata, proporcionant una pell més suau, flexible, ferma i lluminosa.

Instruccions: Aplicar diàriament una ampolla sobre cara i escot mitjançant un lleuger massatge
34,35€   |   Més informació

MARTIDERM PROTEOGLICANS FPS 30 AMP.
MARTIDERM PROTEOGLICANS FPS 30 AMP.
Fórmula amb FPS, Proteoglicans i Vitamina C pura, hidratant i reafirmant d'ús diari, que proporciona lluminositat i ajuda a disminuir les arrugues. Per a pells seques / mixtes.
34,35€   |   Més informació

EUCERIN HYALURON FILLER DIA PELL NORMAL A MIXTA +
EUCERIN HYALURON FILLER DIA PELL NORMAL A MIXTA +
Hyaluron - Filler estimula la producció de l' Àcid Hialurònic natural de la pell i aconsegueix la màxima eficàcia en el farciment d'arrugues, fins i tot en les més profundes (amb 2 tipus d'Acid Hialurònic i 5 vegades més de contingut). Fórmula única amb Saponina, que activa la producció de l' Àcid Hialurònic de la pròpia pell. Per a pell normal i mixta.
24,75€   |   Més informació

OTC REPAVAR ROSA MOSQUETA CREMA ANTIEDAT 50ML
OTC REPAVAR ROSA MOSQUETA CREMA ANTIEDAT 50ML
Crema antiedat enriquida amb oli de Rosa Mosqueta, àcid hialurònic, col·lagen i vitamina E. Combat les arrugues i proporciona fermesa, elasticitat i confort a la pell. Hidrata intensament facilitant la recuperació de les pells més seques o desvitalitzades. Sense parabens ni colorants. Perfum hipoalergènic.

Forma d'ús: aplicar diàriament sobre la pell neta i seca en rostre i coll.
18,75€   |   Més informació

OTC REPAVAR CONTORN D'ULLS VITAMINA C 15ML
OTC REPAVAR CONTORN D'ULLS VITAMINA C 15ML
Crema amb profunda acció antioxidant i antiarrugues que activa la microcirculació aportant lluminositat i reduint les bosses dels ulls.
Sense parabens. Perfum hipoalergènic.
14,25€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT 15 AMPOLLES
SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT 15 AMPOLLES
Tractament rejovenidor intensiu que gràcies al seu contingut en àcid ferúlic, glicoproteïnes precursores dels proteoglicans i a la potència de la tecnologia genòmica que protegeix l'ADN cel·lular, exerceix una acció hidratant, antioxidant i reafirmant que contraresta l'envelliment cutani.
Sense parabens ni actius d'origen animal.

Utilització: aplicar abans de la crema habitual, una o dues vegades al dia, sobre cara, coll i escot.
29,75€   |   Més informació

VICHY IDEALIA PEELING NIT 100ML
VICHY IDEALIA PEELING NIT 100ML
Indicat per a pells opaques, no homogènies i amb arrugues. És un peeling suau i líquid que deixa una pell il·luminada i uniforme, i amb les hores de descans, al matí la pell té una aparença relaxada i radiant.
Aplicar a la nit amb un cotó. No aclarir.
19,85€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV SKINCURE 10ML
VICHY LIFTACTIV SKINCURE 10ML
El primer concentrat anti-oxidant de Vichy. Un autèntic antídot per a les pells cansades, amb un 15% de Vitamina C pura i Àcid Hialurònic. A l'instant, pell més ferma i descansada. En només 10 dies, línies d'expressió reduïdes i ultra-lluminositat.
26,30€   |   Més informació

GERMINAL ACCIÓ PROFUNDA ÀCID HIALURÒNIC 30 AMPOLLE
GERMINAL ACCIÓ PROFUNDA ÀCID HIALURÒNIC 30 AMPOLLE
Germinal Acció Profunda amb Àcid Hialurònic omple les arrugues des de l'interior i aconsegueix tambíen una profunda hidratació de la pell. Les línies d'expressió o arrugues es difuminen al moment, i la pell queda més llisa i lluminosa. Sense parabens ni colorants. Per a tot tipus de pells.
21,90€   |   Més informació

NEOSTRATA CREMA ALTA POTÈNCIA  20 AHA  30 GR.
NEOSTRATA CREMA ALTA POTÈNCIA 20 AHA 30 GR.
Neostrata Crema Alta Potència Antiarrugues Retexturizant Hidratant. Crema per a la cura diària de pells normals / seques fotoenvellides, està formulada amb una alta concentració de Ac. Glicòlic i Ac. Lactobiónic, que afavoreixen la reducció d'arrugues, la millora de la textura i la hidratació cutània, obtenint una pell visiblement més llisa, flexible i lluminosa des de les primeres aplicacions. Testat sota control dermatològic.
0,00€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE CONTORN D'ULLS RX 15 ML.
SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE CONTORN D'ULLS RX 15 ML.
Crema de tractament que hidrata, redueix les arrugues i contribueix a disminuir i / o prevenir l'aparició de bosses i ulleres a la zona del contorn dels ulls. Per a tot tipus de pells. Hipoalergènic.
26,50€   |   Més informació

ROCHE POSAY REDERMIC
ROCHE POSAY REDERMIC "C" PNM 40ML.
Aquesta crema per pell normal a mixta, corregeix les arrugues profundes donat que torna la fermesa i uniformitat a la pell. Amb vitamina C pura i Àcid Hialurònic amb efecte anti-aging. Testada en pells sensibles. Sense parabens.
29,50€   |   Més informació

ROCHE POSAY REDERMIC
ROCHE POSAY REDERMIC "C" PS 40 ML.
Aquesta crema per pell seca, corregeix les arrugues profundes, torna la fermesa i uniformitat a la pell. Amb vitamina C pura i Àcid Hialurònic amb efecte anti-aging. Testada en pells sensibles. Sense parabens.
29,50€   |   Més informació

RILASTIL HYDROTENSOR CREMA HIDRATANT 50 ML.
RILASTIL HYDROTENSOR CREMA HIDRATANT 50 ML.
Crema antiarrugues hidratant i de farciment és una emulsió lleugera i de fàcil absorció, de marcada acció aniarrugues. La fórmula, rica de principis seleccionats i innovadors (Àcid Hialurònic, Ceramides i Vitamines) contrasta de forma eficaç els primers senyals del temps, hidrata en profunditat i manté la pell fresca i jove. Hipoalergènica. Sense perfum. Sense parabens.
30,50€   |   Més informació

RILASTIL HYDROTENSEUR CREMA NUTRITIVA 50 ML
RILASTIL HYDROTENSEUR CREMA NUTRITIVA 50 ML
Rilastil Hidrotensor Crema nutritiva és una emulsió per la cara rica i de fàcil absorció, de marcada acció antiarrugues. La fórmula (Àcid Hialurònic, Vitamina E, Ceramides, etc ...), amb seleccionats i innovadors principis actius, contrasta de forma eficaç la formació els senyals del temps, nodrint i hidratant en profunditat també les pells més seques i estressades.
32,65€   |   Més informació

AVENE PHYSIOLIFT BÀLSAM REGENERANT NIT 30 ML.
AVENE PHYSIOLIFT BÀLSAM REGENERANT NIT 30 ML.
Balsamo de nit Regenerant, per arrugues marcades i profundes. Aquest bàlsam reforça, dóna fermesa a la pell, redueix les arrugues gràcies a la combinació del Àcid Hialurònic, i
Retinaldéhic i H.M.C.). Delicadament perfumat, ric amb Aigua Termal Avène calma i protegeix durant tota la nit. Per a tot tipus de pell i fins i tot les sensibles.
24,95€   |   Més informació

NEOSTRATA CREMA ANTIAGING PLUS 30 GR.
NEOSTRATA CREMA ANTIAGING PLUS 30 GR.
Crema Antiaging Plus. Antiarrugues Retexturizant Antioxidant. Crema no grassa idònia per a la cura diària de tots els tipus de pell. Està formulada a base d'àcid glicòlic 8 AHA i enriquida amb microesferes de vitamines C i E. Combinació d'actius que aporten propietats exfoliants i renovadores i una potent activitat antioxidant, afavorint la reducció d'arrugues, la millora de la textura, i la protecció davant als radicals lliures i per tant de l'envelliment prematur.
0,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN Q10 FLUID 50 ML.
PH5 EUCERIN Q10 FLUID 50 ML.
Crema de dia per a pell normal i mixta, amb Coenzim Q10 i factor solar FPS 15. Redueix la profunditat de les arrugues i reforça la pell davant l'envelliment prematur. Millora notablement la suavitat i la fermesa de la pell. Complex referescant i matificant. Excel·lent eficàcia i tolerabilitat cutània fins i tot en cutis sensible. Sense perfums. Sense parabens i oil-free. Cura dermatològic de la pell.
18,50€   |   Més informació

NEOSTRATA HL CREMA 50 ML.
NEOSTRATA HL CREMA 50 ML.
Fluid batut no gras, ideal per a la cura diària de les pells grasses i / o amb tendència acneica i de pells normals / seques que busquen una crema lleugera. Formulada a força de l'ingredient Multiactiu NeoGlucosamine, amb activitat antiarrugues, hidratant i aclarant, és un complet producte que obté una pell més llisa, lluminosa i uniforme. Amb factor solar SPF 35. Testat sota control dermatològic. No comedogènic.
0,00€   |   Més informació

NEOSTRATA CELLULAR RESTORATION 50 ML
NEOSTRATA CELLULAR RESTORATION 50 ML
Crema translúicida i ultrasuau d'alt rendiment, els seus ingredients ajuden a reactivar els cicles cel.lulars. Amb una combinació exclusiva de d'actius antiaging, ajuda a reduir dràsticament les arrugues i les línies d'expressió per obtenir una pell més llisa i lluminosa. Contribueix a augmentar la longevitat de les cèl·lules de la pell i les protegeix dels radicals lliures. La pell es torna més jove, sana i funcional. Testat sota control dermatològic. Sense parabens.

Utilització: Aplicar una o dues vegades al dia sobre la pell neta de cara i coll.
0,00€   |   Més informació

GERMINAL ACCIÓ PROFUNDA COL.LAGEN I ELASTINA 30 AM
GERMINAL ACCIÓ PROFUNDA COL.LAGEN I ELASTINA 30 AM
- Efecte anti gravetat (Col·lagen, Elastina, Àcids grassos esterificats) ja que actua com a suport per a la pell.

- Afavoreix l'elasticitat de les fibres de la pell que amb l'edat es van endurint, aconseguint que la pell es mantingui jove per més temps.

- Compensa la fabricació de col·lagen que la pell ja no pot generar per si mateixa, reduint les arrugues i impedint la seva aparició.

- Matèries primeres d'origen marí.

- Sense parabens.

- Sense colorants.
21,90€   |   Més informació

GALÉNIC SECRET EXCELLENCE LA CREMA 50 ML.
GALÉNIC SECRET EXCELLENCE LA CREMA 50 ML.
Crema decisiva correcció de tots els signes visibles de l'edat: allisa les arrugues, farcida, hidrata, unifica i afina la textura de la pell. Aquesta crema única, veritable Fórmula Excepcional antiedat, és l'herència de la perícia dels formuladors de Galenic. Té un tacte voluptuós i es fon en cascada, per difondre al cor de la pell, els preciosos cristalls d'or blanc, potents cèl·lules vitals antiedat capaços de suspendre el temps. Les arrugues s'allisen, la pell hidratada i redensificada, s'unifica i la textura de la pell s'afina. La pell plena de perfecció i bellesa, torna a irradiar vida.
68,50€   |   Més informació

ENDOCARE CELLAGE CONTORN D'ULLS 15ML.
ENDOCARE CELLAGE CONTORN D'ULLS 15ML.
Contorn d'ulls intel·ligent que ajuda a corregir les imperfeccions característiques d'aquesta zona. Els seus exclusives tecnologies IFC-CAF i Wharton Gel Complex, actuen sobre les cèl·lules mare cutànies i cèl·lules dèrmiques, estimulant la formació de col·lagen, elastina i àcid hialurònic, afavorint la disminució d'arrugues i línies d'expressió i allisant la pell.

La seva fórmula amb Cafeïna i Haloxil, exerceix una acció drenant, afavoreix la microcirculació i disminueix els pigments causants del color fosc, aconseguint així un efecte il·luminador i una marcada disminució de bosses i ulleres. Sense parabens.
0,00€   |   Més informació

VICHY NEOVADIOL COMPLEXE SUBSTITUTIF NIT 50ML.
VICHY NEOVADIOL COMPLEXE SUBSTITUTIF NIT 50ML.
Crema de Nit desenvolupada específicament per donar una nova joventut a la pell en la menopausa. Calmant i regeneradora enriquida amb Aigua Thermal de Vichy, deixa la pell fresca, còmoda i la seva textura no és oliosa, ni enganxosa. Per a tot tipus de pell. Hipalergénica. Sense parabens.
29,25€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT CONTORN ULLS 15 ML.
SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT CONTORN ULLS 15 ML.
Tractament rejovenidor per al contorn ocular que reverteix l'envelliment gràcies a la potència de la Tecnologia Genòmica per protegir l'ADN cel·lular. Arrugues i línies d'expressió s'allisen, les parpelles es reafirmen, les ulleres i les bosses es redueixen extraordinàriament per a una mirada rejovenida. Perfum sense al·lèrgens. Sense parabens.
25,25€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM RADIANCE CREMA 40 ML.
SENSILIS SUMMUM RADIANCE CREMA 40 ML.
Crema il·luminadora que neutralitza el to apagat, difumina les taques fosques i imperfeccions, augmenta la lluminositat i regenera la pell de la cara, retornant-li la lluminositat natural. Formulada amb una innovadora combinació d'actius il·luminadors i antiedat. Aspecte radiant i uniforme des de la primera aplicació. Sense parabens.
35,65€   |   Més informació

AVENE YSTHEAL+CREMA 30 ML.
AVENE YSTHEAL+CREMA 30 ML.
Crema antiarrugues, pèrdua de to i lluminositat. Prevenció i correcció dels primers signes del fotoenvelliment cutani. Per pell seca. Hipoalergènica. Sense perfum. Sense paraben.
25,65€   |   Més informació

AVENE SERENAGE CREMA DIA PELL MADURA 40ML.
AVENE SERENAGE CREMA DIA PELL MADURA 40ML.
Amb el temps, la síntesi dels components essencials de la pell s'alenteix. La pell es torna més prima, seca i fràgil. Com a conseqüència s'arruga amb més facilitat.
La crema Serenage Dia associa una sèrie d'actius capaços de tornar densitat, vitalitat i confort a les pells madures. Sense parabens.

Aplicació: Cada matí sobre la cara i el coll.
29,75€   |   Més informació

ROCHE POSAY REDERMIC
ROCHE POSAY REDERMIC "C" UV 40 ML.
Redermedic C, omple les arrugues profundes, augmenta la fermesa i el to desigual de la pell. Combina vitamina C pura amb Àcid Hialurònic com a antioxidant. Amb factor solar 25 que protegeix la pell de l'envelliment cutani. Sense parabens.
30,25€   |   Més informació

ENDOCARE CELLAGE GELCREAM 50ML.
ENDOCARE CELLAGE GELCREAM 50ML.
Endocare Cellage Gelcream Antiarrugues Revitalitzant Retexturiant:
Crema lleugera en textura gel amb una combinació única de 3 noves Tecnologies patentades, que, en sinergia, estimulen la renovació i reparació cel·lular i actuen sobre l'origen de l'envelliment. La seva textura fluida no comedogénica s'adapta a tot tipus de pells, fins i tot mixtes i olioses. Sense parabens.
0,00€   |   Més informació

AVENE PHYSIOLIFT EMULSIÓ ALLISANT 30ML.
AVENE PHYSIOLIFT EMULSIÓ ALLISANT 30ML.
Emulsió que allisa les arrugues ja instal·lades, hidrata i tensa la pell, gràcies a una combinació exclusiva d'actius antiarrugues (Ascofiline, Mono-oligomères d'àcid Hialurònic i Pé-tocophéryl). Conté aigua termal d' Avène, calmant i anti-irritant. Per pell normal a mixta. Hipoalergènica.
27,15€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10 30ML
VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10 30ML
El primer sèrum revelador de joventut de Vichy que accelera la regeneració de la pell.
Transformació global de la pell sobre 10 signes de l'edat: arrugues, pèrdua de fermesa, línies de expresió, pèrdua de tonicitat, to apagat, pèrdua de turgència, trets marcats, signes de fatiga, to irregular i deshidratació. Apte per a pells sensibles. Testat sota control dermatològic. Sense parabens.
29,75€   |   Més informació

GERMINAL ACCIÓ INMEDIATA 10 AMPOLLES.
GERMINAL ACCIÓ INMEDIATA 10 AMPOLLES.
Vitalitzador instantani per a tot tipus de pells. La seva acció és tan espectacular com immediata, proporcionant: una pell més suau, més flexible i més ferma, la desaparició de tota petjada de fatiga a la cara; i un rostre més lluminós. Amb el que la seva pell queda degudament preparada per a un maquillatge perfecte. Conté Extracte de Ginseng (estimulant cel·lular) i Extracte de Hypericum (efecte tensor).
18,75€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV SUPREME PNM 50 ML
VICHY LIFTACTIV SUPREME PNM 50 ML
Amb VICHY Liftactiv SUPREME les arrugues i les imperfeccions queden allisades i el to s'il·lumina. Durant el dia els trets es mantenen frescos i amb vitalitat i els signes de fatigua s'atenuen. A partir del primer mes, es redueixen les arrugues profundes i la pell és visiblement més ferma. Efecte lífting durador.

Indicada per a pell sensible, testada sota control dermatològic i amb una fórmula hipoalergènica. Elaborada amb aigua termal de Vichy calmant i regenerant. Sense parabens.
25,65€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV SUPREME PS 50 ML.
VICHY LIFTACTIV SUPREME PS 50 ML.
Amb VICHY Liftactiv SUPREME les arrugues i les imperfeccions queden allisades i el to s'il·lumina. Durant el dia els trets es mantenen frescos i amb vitalitat i els signes de fatigua s'atenuen. A partir del primer mes, es redueixen les arrugues profundes i la pell és visiblement més ferma. Efecte lífting durador.

Indicada per a pell sensible, testada sota control dermatològic i amb una fórmula hipoalergènica. Elaborada amb aigua termal de Vichy calmant i regenerant. Sense parabens.
25,65€   |   Més informació

CAUDALIE RESVERATROL CREME CACHEMIRE REDENSIFIANTE
CAUDALIE RESVERATROL CREME CACHEMIRE REDENSIFIANTE
Crema de dia amb efecte lífting amb tacte de Caixmir. Aquesta crema lleugera hidrata, corregeix les arrugues i redensifica la pell en un sol gest. La pell està més elàstica, sembla més jove. El nostre Resveratrol de Vid s'associa amb un complex d'Acids Hialurònics micro, per augmentar la producció natural d'Acid Hialurònic per les cèl·lules de la pell. Sense parabens. Per a pells seques.
32,60€   |   Més informació

PH5 EUCERIN Q10 ACTIVE CREMA DE NIT 50 ML.
PH5 EUCERIN Q10 ACTIVE CREMA DE NIT 50 ML.
Q10 Active crema de nit proporciona una triple acció anti-arrugues:

- Afavoreix la regeneració cel·lular i redueix la profunditat de les arrugues.
- El seu efecte antioxidant ajuda a prevenir la formació de noves arrugues i la pèrdua d'elasticitat de la pell.
- La seva fórmula conté Pro-retinol, que millora la regeneració de les cèl·lules durant la nit.

Indicada per a tot tipus de pells. Ràpida absorció, no comedogénica. Sense parabens, sense perfums i sense alcohol.
18,50€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE SERUM 25 ML.
SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE SERUM 25 ML.
Tractament de xoc indicat per prevenir i reparar l'envelliment cutani. Màxima concentració d'actius reparadors i regeneradors que combat en profunditat i de forma intensiva els 4 tipus d'envelliment de la pell. Els estudis científics demostren que els seus actius protegeixen el col·lagen i l'elastina de la degradació enzimàtica, neutralitzen fins al 90% dels radicals lliures, augmenten la fermesa i redueixen les arrugues visiblement.
36,30€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM RX CUMLAUDE GEL   40 ML.
SENSILIS SUMMUM RX CUMLAUDE GEL 40 ML.
Gel de fàcil extensibilitat i textura fresca reparador antiedat per a pells normals a mixtes. Indicat per prevenir i reparar l'envelliment cutani. La seva innovadora combinació d'actius reparadors antiedat i antioxidants neutralitza els radicals lliures, augmenta la fermesa i redueix visiblement les arrugues. Hipoalergènic.
36,30€   |   Més informació

ENDOCARE TENSAGE SERUM 30 ML.
ENDOCARE TENSAGE SERUM 30 ML.
Serum antiedat lleuger i de fàcil absorció, que ajuda a prevenir els signes visibles de l'edat. Els seus potents actius regeneradors, reafirmants i aclarants contribueixen a la renovació de les estructures de suport dèrmic, il·luminant i unificant la pell i atenuant les arrugues. Indicat per a tot tipus de pells fins i tot les olioses i mixtes. Conté SCA Biorepair Technology, font natural de regeneració cutània amb propietats antioxidants i reparadores per a la pell. Eficàcia avalada clínicament en pells agredides i fotoenvelliment.
0,00€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT DE DIA FLUID 50 ML.
SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT DE DIA FLUID 50 ML.
Fluid de dia d'acció tensora i antiarrugues gràcies a la tecnologia genòmica que protegeix l'ADN cel·lular. Arrugues i línies d'expressió s'allisen, reafirma des de la primera aplicació, aconsegueix elevar els trets i redefineix l'oval facial gràcies al seu elevat poder reafirmant. Amb factor solar SPF 20.
29,95€   |   Més informació

GALÉNIC OPHYCÉE ÉMULSIÓ CORRECTORA P/N 50ML.
GALÉNIC OPHYCÉE ÉMULSIÓ CORRECTORA P/N 50ML.
Aquesta emulsió correctora delicada, veritable Fórmula Excepcional antiarrugues, és el fruit de la perícia dels formuladors de Galenic, Libera extracte absolut d'algues blaves, amb un poder antiedat mil·lenari, al costat de pols evanescents, per allisar la pell i retornar-li un aspecte mat ii lluminós.
35,80€   |   Més informació

VICHY IDEALIA CREMA ENERGITZANT 50ML.
VICHY IDEALIA CREMA ENERGITZANT 50ML.
Crema Energitzant que hidrata la pell sensible , de textura cremosa, per pell normal , enriquida amb Aigua Thermal de Vichy (rica en minerals), Polifenols de Mirtil i Extracte de Te Negre deixen la pell hidratada, sense signes de fatiga, ni porus, ni arrugues visibles , la pell queda llisa I suau . Protegida, resisteix millor l'estrès, el cansament, la falta de son, etc ... Hidratació 24h. Sense parabens.
28,30€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM RX CUMLAUDE CREMA  40 ML.
SENSILIS SUMMUM RX CUMLAUDE CREMA 40 ML.
Crema de tractament reparador antiedat per a pells normals a seques. Indicat per prevenir i contrarestar l'envelliment cutani. La seva innovadora combinació d'actius reparadors antiedat i antioxidants neutralitza els radicals lliures, augmenta la fermesa i redueix visiblement les arrugues. Hipoalergènic.
36,30€   |   Més informació

ENDOCARE DAY SPF 30 40 ML.
ENDOCARE DAY SPF 30 40 ML.
Emulsió hidratant regeneradora de dia amb efecte Bíorepair per a tot tipus de pells. Protegeix i regenera intensament enfront de les agressions mediambientals. Completa protecció i profunda hidratació en un únic producte. Pell fresca, lluminosa i revitalitzada. Eficàcia avalada clínicament en pells agredides i fotoenvelliment.
Amb factor solar SPF 30.
0,00€   |   Més informació

SENSILIS SUPREME DAYLIGHT 50ML.
SENSILIS SUPREME DAYLIGHT 50ML.
Crema de Caviar antiarrugues amb factor solar SPF 15. Renova les estructures cutànies i atenua eficaçment les arrugues. Combina el poder regenerador de l'extracte de Caviar amb actius reestructurants i antioxidants que retornen a la pell elasticitat i bellesa. Sense parabens.
32,15€   |   Més informació

ENDOCARE TENSAGE CONTORN D'ULLS IL·LUMINADOR 15 ML
ENDOCARE TENSAGE CONTORN D'ULLS IL·LUMINADOR 15 ML
Contorn d'ulls il·luminador, fluid lleuger amb actius que contribueixen a reduir bosses i omplir arrugues superficials. Els seus micropigmentos acolorits il·luminen la zona del contorn difuminant les ulleres. Amb SCA Biorepair Technology, font natural de regeneració cutània amb propietats antioxidants i reparadores per a la pell. Eficàcia avalada clínicament en pells agradides i fotoenvelliment.
0,00€   |   Més informació

XHEKPON CREMA 40 GR.
XHEKPON CREMA 40 GR.
Crema facial, coll i escot, amb col·lagen similar al de la pròpia pell, centella asiàtica i àloe vera. Hidratant, protectora i regeneradora de la pell. Ajuda a combatre les arrugues, proporciona al cutis una aparença cuidada, fina i lluminosa, afavoreix la recuperació de les pells enrogides o irritades i al mateix temps ajuda a protegir la pell en la intempèrie i en ambients amb pol·lució.
7,52€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT CREMA DE NIT 50 ML.
SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT CREMA DE NIT 50 ML.
Crema de nit que contraresta l'envelliment gràcies a la tecnologia genòmica que protegeix l'ADN cel·lular. Nit rere nit les arrugues i línies d'expressió s'allisen i l'oval facial es redefineix elevant els trets i reafirmant des de la primera aplicació. Sense parabens.
29,95€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT SERUM REPARADOR REAFI
SENSILIS UPGRADE CHRONO LIFT SERUM REPARADOR REAFI
Serum reparador reafirmant i concentrat rejovenidor intensiu que reverteix l'envelliment gràcies a la potència de la tecnologia genòmica per protegir l'ADN cel·lular. Arrugues i línies d'expressió s'allisen, reafirma des de la primera aplicació elevant els trets i redefineix l'oval facial. Aplicar com a pas previ a la crema. Sense parabens. Perfum sense al·lèrgens. Amb ingredients naturals High Tech.
36,00€   |   Més informació

SENSILIS CORRECTIONIST CREMA DE DIA 50 ML.
SENSILIS CORRECTIONIST CREMA DE DIA 50 ML.
Crema de dia reparadora antiarrugues amb factor SPF 15. Tractament antiedat que corregeix eficaçment els efectes del pas del temps. Potents actius renovadors, antioxidants i protectors del col·lagen i l'elastina allisen extraordinàriament les arrugues i línies d'expressió i prevenen l'envelliment futur. Textura fundent per a pells seques. Sense parabens.
32,60€   |   Més informació

CAUDALIE RESVERATROL CREMA TISANA DE NIT 50ML.
CAUDALIE RESVERATROL CREMA TISANA DE NIT 50ML.
Caudalie ha seleccionat una associació antiedat exclusiva: el Resveratrol de Vid per actuar sobre l'estructura global de la pell i l'Acid Hialurònic per hidratar-la. Aquesta crema antiarrugues de nit amb Àcid Hialurònic, Ceramides & Resveratrol: allisa, regenera i dóna fermesa a la pell mentre dorms. Sense parabens.
32,60€   |   Més informació

CAUDALIE RESVERATROL SERUM FERMESA 30 ML.
CAUDALIE RESVERATROL SERUM FERMESA 30 ML.
Sèrum Remodelador 3D. Aquest sèrum ajuda a crear de nou les estructures d'una pell jove: la pell està més ferma i més tònica, l'oval del rostre es remodela. El nostre Resveratrol de Vid s'associa amb un complex d'Acids Hialurònics micro, per augmentar la producció natural d'Acid Hialurònic per les cèl·lules de la pell. Fermesa antiarrugues per a tot tipus de pell. Sense parabens.
37,75€   |   Més informació

CAUDALIE RESVERATROL FLUID REAFIRMANT SPF 20 40ML.
CAUDALIE RESVERATROL FLUID REAFIRMANT SPF 20 40ML.
Fluid Lifting contorn de la cara. Aquest fluid oil-free amb factor solar FPS 20 hidrata, corregeix les arrugues i redensifica la pell en un sol gest. La cara està més elàstica, sembla més jove. El nostre Resveratrol de Vid s'associa amb un complex d'Acids Hialurònics micro, per augmentar la producció natural d'Acid Hialurònic per les cèl·lules de la pell. Sense paraben.
26,10€   |   Més informació

GALENIC OPHYCEE CREMA CORRECTORA PS 50ML.
GALENIC OPHYCEE CREMA CORRECTORA PS 50ML.
Aquesta crema correctora untuosa, veritable Fórmula Excepcional antiarrugues, és el fruit de la perícia dels formuladors de Galenic, Libera extracte absolut d'algues blaves, amb un poder antiedat mil·lenari, al costat de la mantega de karité nutritiva, per allisar la pell seca i tornar-li el seu confort i lluminositat.
35,80€   |   Més informació

CUADALIE VINEACTIV SERUM ANTIARRUGUES 30 ML.
CUADALIE VINEACTIV SERUM ANTIARRUGUES 30 ML.
Sèrum antiarrugues resplendor: aquest sèrum concentrat en polifenols antioxidants ajuda a la pell a lluitar contra les agressions diàries (contaminació, estrès ...) allisa visiblement les arrugues i proporciona a la pell un nou resplendor natural. El nostre complex antioxidant ajuda a reforçar la barrera cutània per lluitar millor contra els efectes del pas del temps i de l'estil de vida. Amb Àcid Hialurònic, Vitamines E + C & Polifenols antioxidants. Per a tot tipus de pell.
29,85€   |   Més informació

NEOSTRATA MATRIX SUPPORT SPF 30 50 ML.
NEOSTRATA MATRIX SUPPORT SPF 30 50 ML.
Crema antiarrugues, redensificant, aclarant i amb factor solar SPF 30. Amb SynerG Tecnology 8.0, combinació exclusiva d'actius antiaging d'última generació que afavoreixen la reconstrucció de la matriu extracel·lular i unifiquen el to cutani, per obtenir una pell més ferma, suau i uniforme . Testat sota control dermatològic. Sense parabens.
0,00€   |   Més informació

VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL 50 ML.
VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL 50 ML.
Bàlsam densificador nutritiu per a pells madures molt seques, calmant, regenerador i extra-ric però sense efecte gras, ni enganxós. Formulada a força d'olis vitals, associats al Pro-xylane ia la Vitoptine, reconstrueixen activament la pell i les cèl·lules.

Aquesta fórmula única de Neovadiol Magistral aconsegueix recrear el ciment intercel·lular i aporta a la pell la matèria que no sintetitza per ella mateixa. A més, s'adapta a les pells sensibles i fragilitzades per la menopausa, gràcies a la perfecta biocompatibilitat entre els àcids grassos i els de la pell. Sense parabens.
28,25€   |   Més informació

ENDOCARE-C OIL FREE 30 AMPOLLES PELL NORMAL A GRAS
ENDOCARE-C OIL FREE 30 AMPOLLES PELL NORMAL A GRAS
Endocare- C fórmula que il·lumina i regenera. Amb 20% de Antiox. System (Vitamina C, Viamina E i Acid Cítric), 8% d'Aqua Complex i 40 SCA factors de creixement amb efecte Loop avalat científicament, pel qual s'inicia una acció en cadena d'efecte multiplicador que reactiva les cèl·lules, tornen a comportar-se com cèl·lules joves. La joventut de les teves cèl·lules és la joventut de la teva pell. Per a pells normals a greixoses.

Porta ampolles de regal.
0,00€   |   Més informació

AVENE YSTHEAL+ EMULSIÓ 30ML.
AVENE YSTHEAL+ EMULSIÓ 30ML.
Prevenció i correcció dels signes d'envelliment i fotoenvelliment.

Textura fluida i lleugera, indicada per a pells normals o mixtes. Sense perfum. Sense Paraben.

Forma d'ús:
Aplicar matí i nit sobre la cara i el coll.-
25,65€   |   Més informació

SENSILIS S-FERULIC CUMLAUDE SERUM BI-GEL 30 ML.
SENSILIS S-FERULIC CUMLAUDE SERUM BI-GEL 30 ML.
Potent concentrat antioxidant i antienvelliment amb Àcid ferúlic i Superòxid Dismutasa que actua neutralitzant els radicals lliures i proporciona una avançada protecció davant l'envelliment fotoinduït. L'Àcid Ferúlic és també altament efectiu per pal·liar els efectes nocius del Sol, uniformitzar el to i augmentar la lluminositat de la pell. La fórmula conté també actius antiedat que eliminen les arrugues superficials, hidraten i eliminen els signes de fatiga. Sense parabens. Perfum sense al·lèrgens. No comedogènic. Dermatològicament testat.
49,75€   |   Més informació

CAUDALIE VINEACTIV SOIN HIDRATANT 3 EN 1 40ML
CAUDALIE VINEACTIV SOIN HIDRATANT 3 EN 1 40ML
Aquest antiarrugues resplendor immediat hidratant i lleuger és l'aliat diari indispensable de les pells urbanes. Limita el dipòsit de partícules contaminants, allisa visiblement les arrugues i proporciona una resplendor natural. El nostre complex antioxidant (àcid Hialurònic + Vitamines E + C + Polyphenols) ajuda a reforçar la barrera cutània per lluitar millor contra els efectes del pas del temps i de l'estil de vida.
27,40€   |   Més informació

LIPOSOMIAL ANTIENVELLIMENT 50 ML.
LIPOSOMIAL ANTIENVELLIMENT 50 ML.
Liposomial antienvelliment, tractament global antiedat que reestructura, llisa, hidrata i reafirma la pell. Reafirma els teixits amb l'acció de les Proteïnes de la Soia i hidrata intensament gràcies al Àcid Hialurònic. Pot aplicar-se de dia o de nit.

A la nit: Després de l'habitual neteja de la pell i del posterior tonificat, aplicar Liposomial en abundància a la cara i coll afavorint la seva fàcil penetració amb un lleuger massatge.
Durant el dia: Amb la pell neta, aplicar una capa més fina del producte, sobre la qual es pot procedir al maquillat si es desitja.
23,90€   |   Més informació

NEOSTRATA BIÓNICA CREMA 50 ML + END. TENSAGE SERUM
NEOSTRATA BIÓNICA CREMA 50 ML + END. TENSAGE SERUM
Neostrata Biònica crema antiarrugues hidratant i antioxidant. Incrementa l'absorció d'aigua i evita la seva pèrdua en la pell gràcies a aportar: un 2% d'Acid Lactobiónic, un 4% de Gluconolactona i Àcid Hialurònic. Aquesta fórmula enforteix la funció barrera de la pell a causa de la seva acció estimulant de la renovació epidèrmica i a les seves propietats hidratants i antioxidants.

Endocare Tensage Serum 15 ml. aporta hidratació des de l'interior amb:
- Fitoestrògens i calci de Tensderm (efecte tensor i antigravetat).
- SCA Factors de creixement: actuen en la nostra pell per a la regeneració cel·lular.
0,00€   |   Més informació

ENDOCARE-C20 PROTEOGLICANS 30 AMPOLLES PELL SECA
ENDOCARE-C20 PROTEOGLICANS 30 AMPOLLES PELL SECA
Endocare- C20 proteoglicans fórmula que il·lumina, hidrata i regenera. Amb 20% de Vitamina C pura i estabilitzada, 5% de proteoglicans i 20 SCA factors de creixement amb efecte Loop avalat científicament, pel qual s'inicia una acció en cadena d'efecte multiplicador que reactiva les cèl·lules, tornen a comportar-se com cèl·lules joves. Amb Fibroblasts cèl·lules portadores de col·lagen i elastina que aporten fermesa i elasticitat a la nostra pell. I Queratinòcits són les celúlas més abundants de l'epidermis i són les que li donen forma i funcionalitat. Per a pells seques i deshidratades.
0,00€   |   Més informació

AVENE YSTHEAL CONTORN ULLS I LLAVIS 15 ML.
AVENE YSTHEAL CONTORN ULLS I LLAVIS 15 ML.
Prevenció i correcció dels primers signes de l'envelliment cutani del contorn dels ulls i llavis , en particular les arrugues d´expressió. No conté perfum.
23,00€   |   Més informació

ENDOCARE CONT. ULLS I LLAVIS 15 GR.
ENDOCARE CONT. ULLS I LLAVIS 15 GR.
Contorn d'ulls i llavis regenerador antiedat, ajuda a descongestionar bosses i a reduir ulleres i primeres arrugues d'expressió al voltant dels ulls i de la boca. Amb SCA Biorepair Tecnology, font natural de regeneració cutània amb propietats antioxidants i reparadores per a la pell. Eficàcia avalada clínicament en pells agredides i fotoenvelliment.
0,00€   |   Més informació

RILASTIL MICRO CREMA CONTORN D'ULLS 15 ML.
RILASTIL MICRO CREMA CONTORN D'ULLS 15 ML.
Crema de contorn d'ulls antiarrugues, antibosses i antiulleres específic per a la delicada zona periocular, on apareixen les primeres marques del temps. Ajuda a prevenir l'envelliment cutani i actua sobre les primeres arrugues ja formades, tonificant el cutis. Adequada per a tots tipus de pell. Sense paraben, colorants ni fragàncies i no comedogènic. Hipoalergènic.
18,85€   |   Més informació

RILASTIL HYDROTENSEUR CONTORN D'ULLS 15 ML.
RILASTIL HYDROTENSEUR CONTORN D'ULLS 15 ML.
Crema de contorn d'ulls antiarrugues és un tractament específic antiarrugues, antibosses i antiulleres que contrasta de forma eficaç la formació de les marques del temps en la delicada zona periocular. Adequada per a tots tipus de pell. Sense paraben, colorants ni fragàncies i no comedogènic. Hipoalergènic.
24,65€   |   Més informació

AVENE SERENAGE ULLS BÀLSAM 15 ML.
AVENE SERENAGE ULLS BÀLSAM 15 ML.
Bàlsam cremós i textura confortable, ric en Aigua Termal Avène i relaxant:
- Redensifica la pell del contorn dels ulls gràcies als fragments d'Acid Hialurònic, exclusiu dels laboratoris Avene.
-Redueix les borses.
- Lisa, nodreix i protegeix la delicada epidermis de les parpelles sensibles i del contorn dels ulls gràcies al Glycoléol i Pré-tocophéryl.
-Fa brillantor i rejoveneix la pell.

Sense perfum i sense paraben.
25,15€   |   Més informació

GALENIC OPHYCEE CREMA ULLS 15 ML.
GALENIC OPHYCEE CREMA ULLS 15 ML.
Crema d'ulls allisant: allisa les arrugues, difumina les ulleres i il·lumina la mirada. Formulada per a la zona fràgil del contorn dels ulls, allibera extracte d'algues blaves, amb un poder antiedat mil·lenari, juntament amb micronácares daurats i glicerina hidratant per il·luminar la teva mirada; allisa les potes de gall i difumina les ulleres.
30,50€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV SUPREME CONTORN ULLS 15 ML.
VICHY LIFTACTIV SUPREME CONTORN ULLS 15 ML.
Antiarrugues amb efecte lífting per parpelles, ulleres, bosses. Per pell sensible amb fórmula hipoalergènica. Calmant i regeneradora enriquida amb Aigua Termal de Vichy.
18,50€   |   Més informació

CAUDALIE RESVERATROL BÀLSAM REAFIRMANT ULLS 15 ML.
CAUDALIE RESVERATROL BÀLSAM REAFIRMANT ULLS 15 ML.
Aquest bàlsam tensa i allisa el contorn dels ulls i dels llavis. Redueix les bosses i aixeca les parpelles. El rostre sembla més jove. Aplicar matí i nit sobre el contorn d'ulls i llavis. El nostre Resveratrol de Vid s'associa un complex d'Àcids Hyalurónicos micro, per augmentar la producció natural d'àcid Hialurònic per les cèl·lules de la pell. Sense perfum.
28,85€   |   Més informació

AVENE PHYSIOLIFT CONTORN ULLS 15ML.
AVENE PHYSIOLIFT CONTORN ULLS 15ML.
Physiolift per arrugues marcades al voltant dels ulls, bosses i ulleres. Lisa i reafirma la pell gràcies a una fórmula exclusiva antiedat amb: Ascofiline, Àcid Hialurònic i Sulfat de Dextrán Sense perfum. Hipoalergènica.
23,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER CONTORN D'ULLS 15 ML.
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER CONTORN D'ULLS 15 ML.
Crema omplidora d'arrugues per al contorn d'ulls, amb FPS 15 + protecció UVA . La cadena molecular llarga d'àcid Hialurònic actua en les capes superiors de l'epidermis a l'origen de les arrugues superficials. La cadena molecular curta d'àcid Hialurònic penetra més en profunditat a les capes de l'epidermis, on es formen les arrugues més profundes. La Saponina reforça la producció d'àcid Hialurònic en les cèl·lules de les capes de l'epidermis, on es formen les arrugues més profundes. Testat oftálmicament, sense perfums, pot ser utilitzat per portadors de lents de contacte.
15,35€   |   Més informació

NEOSTRATA GEL ALTA POTÈNCIA 30ML 20% ÀCID GLICÒLIC
NEOSTRATA GEL ALTA POTÈNCIA 30ML 20% ÀCID GLICÒLIC
Neostrata Gel Alta Potència gel hidratant i antiarrugues per la cura diària de pells mixtes / grasses fotoenvellides, formulat amb una alta concentració d'àcid glicòlic i àcid lactobiònic, que afavoreixen la reducció d'arrugues, la millora de la textura i la hidratació cutània, obtenint una pell visiblement més llisa, flexible i lluminosa des de les primeres aplicacions.
0,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN ELASTICITY FILLER  DAY FPS15 50 ML + R
PH5 EUCERIN ELASTICITY FILLER DAY FPS15 50 ML + R
Combat els signes propis de la pell madura: pèrdua d'elasticitat (la Arctiina accelera el procés de renovació del col·lagen a les cèl.lules de la pell i la Silimarina protegeix el col·lagen i l'elastina del extres oxidatiu), fermesa, lluminositat amb la seva fórmla amb Àcid Hialurònic d'alta i baixa concentració molecular omple les arrugues més profundes disminuint-les.
22,75€   |   Més informació

SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE LIFT RX 10 AMPOLLES
SENSILIS SUMMUM CUMLAUDE LIFT RX 10 AMPOLLES
Fórmula innovadora amb un potent efecte antioxidant i tensor immediat. Els seus actius altament tecnològics suavitzen les arrugues i línies d'expressió, redueixen els signes de fatiga i retornen a la pell la fermesa i la lluminositat.
Aplicar sobre la pell neta i seca de la cara i escot donant copets suaus per afavorir la seva absorció.
28,80€   |   Més informació

GALENIC SCULPTEUR DE PERFECTION DUO SERUM TENSEUR
GALENIC SCULPTEUR DE PERFECTION DUO SERUM TENSEUR
Reesculpe els contorns i remodela les formes de la cara. Aquest doble sèrum reesculpidor, veritable fórmula d'excepció amb efecte lífting, és el fruit del mestratge dels formuladors GALENIC.
29,25€   |   Més informació

AVENE PHYSIOLIFT CREMA  ALLISSANT 30ML
AVENE PHYSIOLIFT CREMA ALLISSANT 30ML
Allisa les arrugues instal·lades i tensa la pell.
Protegeix de les agressions radicalàries gràcies al pre-tocoferil, antioxidant poderós. Enriquida en micronàcars per una correcció anti-fatiga i anti mala cara, i en agents soft-focus per a un efecte difuminador d'arrugues.
Conté aigua termal de Avène, calmant i anti-irritant.
27,15€   |   Més informació

VICHY SLOW AGE 50 ML
VICHY SLOW AGE 50 ML
Aquest innovador producte de Vichy a manera de Sèrum o fluid actua sobre la pell reparant-la, protegint-la i enfortint-la, millorant en poc temps els signes de l'edat en la nostra pell.
Slow Age és un producte anti-edat amb triple efecte:
- Corregeix els efectes visibles de l'edat en la pell.
- Prevé de l'aparició de noves arrugues.
- Protegeix la pell enfront del fotoenvelliment.
27,00€   |   Més informació

ISDINCEUTICS A.G.E REVERSE 50ML
ISDINCEUTICS A.G.E REVERSE 50ML
Tractament amb triple acció antiedat: antipolución, remodelant i antiglicació. Crema facial exclusiva formulada amb Exo-p, que forma un escut protector a la superfície de la pell protegint-la de la pol·lució i amb Carnosina, que retarda el procés de formació dels productes finals de la glicació avançada (A.G.E.). El seu ús continuat ajuda a redefinir i remodelar l'oval facial, gràcies a l'àcid hialurònic reticulat i al Syn-Hycan.
43,10€   |   Més informació

PH5 EUCERIN ELASTICITY FILLER  NIGHT 50 ML.
PH5 EUCERIN ELASTICITY FILLER NIGHT 50 ML.
Crema de nit que reforça l'estructura de la pell. Millora l'elasticitat i omple les arrugues més profundes. La fórmula amb oli d'Argan, rica en lípids, ajuda a regenerar i a nodrir intensament la pell durant la nit.
24,85€   |   Més informació

VICHY IDEALIA CREMA 50 ML
VICHY IDEALIA CREMA 50 ML
A base de Kombucha, concentrat multi-actiu de te, amb propietats per allisar i fer més tersa la pell. Especialment indicada per combatre els signes de l'edat, de l'estrés i de la fatiga.
- Allisa visiblement les arrugues i la textura de la pell.
- Reaviva la llum natural de la pell, proporcionant-li un color uniforme.
25,55€   |   Més informació

ENDOCARE GEL CREMA BIOREPAR 30 ML.
ENDOCARE GEL CREMA BIOREPAR 30 ML.
Exclusiu i innovador gel cremós de tacte no gras amb una potent activitat regeneradora i antioxidant que redueix els signes del fotoenvelliment cutani i accelera la recuperació de la pell després de tractaments dermatològics.
Amb SCA Biorepair Technology, una de les fonts naturals més poderoses de regeneració cutània, derivada de la recerca en pells agredides per irradiació.

Forma d'ús: Aplicar sobre la pell neta 1 o 2 vegades al dia.
0,00€   |   Més informació

VICHY LIFTACTIV NIT SUPREME 50ML.
VICHY LIFTACTIV NIT SUPREME 50ML.
Els seus ingredients actius: Peptide2 i VItamina "C" en lliberació contínua, multipliquen i reforcen el nombre de cèl·lules generadores de fibres joves, els fibroblastes.
El resultat és un efecte Lifting més una acció biològica que allisa, suavitza i reafirma intensament la pell.
La seva eficacia ha estat provada a les arrugues del front, del coll i les potes de gall.
Sense parabens.
25,65€   |   Més informació

PH5 EUCERIN VOLUME FILLER CREMA DE DIA PELL SECA 5
PH5 EUCERIN VOLUME FILLER CREMA DE DIA PELL SECA 5
Amb la edat la pell perd volum i s'accentuen els signes de l'edat a la cara. Aquesta crema actua fins a les capes més profundes de la pell per recuperar el volum des de l'interior i aconseguir una expressió rejovenida. Realça els pòmuls, redefineix el contorn facial, reafirma la pell i redueix les arrugues. Indicat per a pells seques. Amb factor solar PFS 15.
22,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER-VOLUME LIFT CREMA DE D
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER-VOLUME LIFT CREMA DE D
Una crema de dia reafirmant per a pell normal i mixta amb protecció enfront de raigs UVA i UVB. Hidratant antiedat amb magnolol, oligopéptidos i àcid hialurònic. Omple les arrugues marcades i redefineix els contorns facials, aconseguint un efecte lífting.
24,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER VOLUME-LIFT CREMA DE N
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER VOLUME-LIFT CREMA DE N
La crema de nit de Eucerin, és una crema anti-edat que omple les arrugues més profundes, reafirma i redefineix el contorn facial per a un efecte lífting. Aquesta crema conté una fórmula amb àcid hialurònic que hidrata intensament, redueix les arrugues i incrementa les cèl·lules de la nostra pell. Fórmula d'Eucerin Hyaluron Filler anti-edat.
24,75€   |   Més informació

EUCERIN HYALURON FILLER DIA PELL SECA 50 ML + REGA
EUCERIN HYALURON FILLER DIA PELL SECA 50 ML + REGA
Hyaluron Filler estimula la producció de l'Àcid Hialurònic natural de la pell i aconsegueix la màxima eficàcia en el farciment d'arrugues, fins i tot en les més profundes (amb 2 tipus d'Acid Hialurònic i 5 vegades més de contingut). Fórmula única amb Saponina, que activa la producció de l'Àcid Hialurònic de la pròpia pell.
24,75€   |   Més informació

CAUDALIE VINEACTIV ANTIFATIGA ULLS I LLAVIS 15 ML.
CAUDALIE VINEACTIV ANTIFATIGA ULLS I LLAVIS 15 ML.
Aquesta crema suau i confortable atenua visiblement les ulleres i allisa el contorn dels ulls i dels llavis. La mirada té un aspecte descansat, ple d'energia. Aplicar matí i nit en el contorn de l'ull, dels llavis i en el solc nasogenià. El nostre complex antioxidant (Pèptids, Vitamina E + C & Polifenols) ajuda a reforçar la barrera cutània per lluitar millor contra els efectes del pas del temps i de l'estil de vida.
21,85€   |   Més informació

VICHY NEOVADIOL COMPLEXE SUBSTITUTIF PS 50ML
VICHY NEOVADIOL COMPLEXE SUBSTITUTIF PS 50ML
Els laboratoris Vichy han formulat aquesta crema per a les pells amb tendència la menopausa i pèrdua de densitat cutània retornant la brillantor i frescor a la pell. Amb Aigua Termal de Vichy calmant i regenerant. Textura confortable i no enganxosa. Pell sensible. Sense parabens.
27,70€   |   Més informació

SENSILIS UPGRADE CREMA DE DIA 50ML.
SENSILIS UPGRADE CREMA DE DIA 50ML.
Crema remodeladora d'acció tensora i antiarrugues gràcies a la tecnologia genòmica que protegeix l'ADN cel·lular. Aconsegueix elevar els trets gràcies al seu elevat poder reafirmant i afavoreix la reducció del doble mentó. Textura densa i fundent d'alt poder nutritiu. Amb factor solar SPF 20.
29,95€   |   Més informació

SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX NIGHT CREAM 50 ML
SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX NIGHT CREAM 50 ML
Tractament nocturn regenerador i detoxificant formulat amb actius acuradament seleccionats per la seva acció protectora de les cèl·lules mare cutànies, així com pel seu poder reparador, hidratant i calmant. Combat intensament els signes del pas del temps i retorna a la pell un aspecte més jove i saludable.
31,50€   |   Més informació

ENDOCARE TENSAGE CREAM 50 ML.
ENDOCARE TENSAGE CREAM 50 ML.
Crema que lluita contra la pèrdua de fermesa gràcies al seu potent efecte tensor, que preserva l'elasticitat de la pell, redefinint l'oval facial. Prevé i retarda els signes d'envelliment de la pell normal-seca, aconseguint una pell ferma, llisa i tonificada.

Ús: Aplicar matí i / o nit sobre la pell neta.
0,00€   |   Més informació

GERMINAL 3.0 TRACTAMENT ANTIAGING 30 AMPOLLES
GERMINAL 3.0 TRACTAMENT ANTIAGING 30 AMPOLLES
Tractament indicat per combatre els signes de l'envelliment cutani de rostre, coll i escot. Recomanat per a tot tipus de pells, no conté ni conservants ni colorants i és hipoalergènic. Conté Rosa Mosqueta (regeneradora, reafirmant i remodeladora), Kigelia (redibuixa l'oval facial disminuint així la profunditat de les arrugues) i olis de tacte sec Omega-3 i Omega-6. A més aporta un tacte sedós que ajuda a fixar el maquillatge durant més hores.
19,60€   |   Més informació

OHO+ CREMA RENOVADORA CEL·LULAR 50 ML.
OHO+ CREMA RENOVADORA CEL·LULAR 50 ML.
Gràcies a la seva formulació biològica d'olis d'oliva verge extra, és una crema ideal per a pells descamades, molt seques i desvitalitzades. Renova i nodreix la pell. Conté urea i és sense conservants, sense parabens i sense colorants.

Utilitzar diàriament.
16,50€   |   Més informació

VICHY IDEALIA BB CREME MEDIUM IP 25 40 ML
VICHY IDEALIA BB CREME MEDIUM IP 25 40 ML
BB crema Idealia color Mitjà per a tot tipus de pell sensible, amb extracte de te negre fermentat + pigments minerals. Il·lumina i unifica el cutis, hidrata, allisa visiblement les arrugues, afina la textura de la pell, atenua les taques, protegeix dels raigs UVB i UVA amb factor solar SPF 25. Hipoalergènic i sense paraben.
Indicat per a cutis apagats i amb signes de l'edat, moltes vegades accentuats per l'acció dels raigs UV.
19,85€   |   Més informació

AVENE  ELUAGE CREMA 30 ML.
AVENE ELUAGE CREMA 30 ML.
Aquesta crema reafirma, allisa i nodreix. Indicada per combatre els signes característics de l'envelliment cutani degut a l'edat i a les exposicions solars excessives: flacciditat , arrugues i sequedat cutània.

Forma d'ús:
Aplicar diàriament sobre la cara i el coll.
25,80€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER SERUM CONCENTRADO 6X5M
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER SERUM CONCENTRADO 6X5M
És un concentrat per reforçar l'efecte de la cura diari anti-edat.
La innovació.
1. Efecte intens instantani. La textura lleugera i de fàcil absorció del concentrat està especialment dissenyada per penetrar ràpidament en les capes més profundes de la pell.
2. Reforç de l'efecte farcit d'arrugues. La seva fórmula, amb una concentració d'àcid hialurònic i saponina, restaura immediatament i de manera duradora el volum de la pell i omple les arrugues profundes des de l'interior.

POSOLOGIA: Aplicar dues vegades al dia
24,75€   |   Més informació

AVENE SERENAGE SERUM VITAL 30ML.
AVENE SERENAGE SERUM VITAL 30ML.
Amb el temps, la síntesi dels components essencials de la pell s'alenteix. La pell es torna més prima, seca i fràgil. Com a conseqüència s'arruga amb més facilitat.
El Serum Serenage ofereix a la pell una cura de confort i de joventut. Dia rera dia, les pells fines i fràgil esdevenen més brillants i confortables.
Utlilització: Aplicar el sèrum just abans de la crema de dia o de nit per intensificar el seu efecte. Dues dosis són suficients per a la cara i el coll.
32,35€   |   Més informació

PH5 EUCERIN Q10 ACTIVE CONTORN ULLS 15 ML.
PH5 EUCERIN Q10 ACTIVE CONTORN ULLS 15 ML.
Amb l'edat la producció de coenzim Q10 de les cèl·lules de la pell decreix i per això aquesta no té energia i s'acumulen els radicals lliures. La pell tendeix a perdre elasticitat i fermesa i es formen arrugues prematurament.
Eucerin Q10 redueix la profunditat de les arrugues i línies d'expressió al voltant dels ulls. Amb factor solar FPS 15, testat oftàlmicament, pot ser utilitzat per portadors de lents de contacte, sense parabens, sense perfum i sense alcohol.
12,85€   |   Més informació

AVENE SERENAGE CREMA NIT PELL MADURA 40ML.
AVENE SERENAGE CREMA NIT PELL MADURA 40ML.
Amb el temps, la síntesi dels components essencials de la pell s'alenteix. La pell es torna més prima, seca i fràgil. Com a conseqüència s'arruga amb més facilitat.
La crema Serenage Nit associa una sèrie d'actius capaços de tornar densitat, vitalitat i confort a les pells madures. Sense parabens.

Aplicació: Cada nit sobre la cara i el coll.
29,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN HYALURON FILLER NIT 50ML
PH5 EUCERIN HYALURON FILLER NIT 50ML
Hyalurònic Filler és la innovació anti-edat que omple les arrugues des de l'interior de forma natural, gràcies a la seva innovadora fórmula amb Àcid Hialurònic i Saponina. En un mes les lines d'expressió i arrugues s'omplen visiblement des de l'interior amb un doble efecte:

- Efecte visible instantani. L'àcid Hialurònic restaura el volum de la pell.
- Efecte visible durador: La Saponina estimula la producció de l'Àcid Hialurònic des de la pròpia pell fins a un 256%.
24,75€   |   Més informació

SENSILIS IDYLLIC STEM CELL ANTIAGING CREMA 50 ML.
SENSILIS IDYLLIC STEM CELL ANTIAGING CREMA 50 ML.
Tractament anti edat global. Repara de manera extraordinària tots els signes de l'edat en la pell: arrugues, fermesa, elasticitat, lluminositat, confort. L'excel·lència de la seva fórmula radica en la seva capacitat per augmentar la longevitat de les cèl·lules mare i estimular les funcions rejovenidores de la pell. Una acurada selecció de flors i pedres precioses completen el tractament.
87,60€   |   Més informació

AVENE SERENAGE UNIFIANT SPF 20 40ML
AVENE SERENAGE UNIFIANT SPF 20 40ML
Crema uniformitzant, nutri-redensificant. La crema Serenage nodreix intensament la pell i reactiva la síntesi natural de lípids, lluita contra el relaxament cutàni, dissimula els defectes de pigmentació i limita l'aparició de noves taques; com a consequència el cutis esdevé uniforme i luminós.

Consells d'utilització: Apliqueu cada matí sobre la cara i el coll.
31,65€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02