Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
higiene
 
higiene - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control La Higiene facial és un element bàsic de l'estètica per si mateixa, ja que una pell bella ha d'estar neta, i a més perquè és el pas previ imprescindible abans de qualsevol tractament específic facial o antiaging.

L'objectiu de la higiene facial és retirar les cèl.lules mortes que habiten a la superfície de la pell, que impedeixen que la dermis respiri i en conseqüència, tingui una adequada oxigenació.

Els contaminants ambientals (pols, partícules vehiculitzades per l'aire, fum, gasos), poden tenir abrasius, greixos, àcids, àlcalis, tintes, pintures, etc .. Els cosmètics han de reunir les condicions capaces de poder eliminar-los: per arrossegament, mitjançant emulsions que solubilitzen aquests components adherits, etc., tenint present que, per la seva composició, no alterin el normal funcionament de la pell. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

PH5 EUCERIN DERMATO CLEAN 3 EN 1 LOCIÓ MICEL·LAR 4
PH5 EUCERIN DERMATO CLEAN 3 EN 1 LOCIÓ MICEL·LAR 4
És un netejador facial, un supressor de maquillatge i una loció tonificant en un sol producte. Conté un complex netejador molt eficaç i tot i així extrasuau, així com principis actius hidratants d'origen natural. Per a tot tipus de pell.
11,40€   |   Més informació

LETI-SR PROBIOCLEAN H2O AIGUA MICEL·LAR 500 ML
LETI-SR PROBIOCLEAN H2O AIGUA MICEL·LAR 500 ML
Neteja en profunditat cara i ulls. Alt poder d'arrossegament sense irritar. Aporta sensació de frescor immediatament. Efecte calmant. Millora la hidratació de la pell.
10,50€   |   Més informació

VICHY MASCARETA DE CARBÓ 2 X 6 ML
VICHY MASCARETA DE CARBÓ 2 X 6 ML
Mascareta efecte detox purificant. Amb carbó vegetal i caolí. Aplicar una fina capa i deixar actuar 5 minuts. Utilitzar 2 cops per setmana.
2,90€   |   Més informació

GALÉNIC CONFORT OLI DESMAQUILLANT 100 ML
GALÉNIC CONFORT OLI DESMAQUILLANT 100 ML
Oli gelificat ric en Oli d'Argan que nodreix i protegeix la barrera cutània. Elimina eficaçment tot tipus de maquillatges, fins i tot el waterproof.
13,50€   |   Més informació

CAUDALIE VINOPURE LOCIÓ PURIFICANT 200ML
CAUDALIE VINOPURE LOCIÓ PURIFICANT 200ML
Loció purificant enriquida amb àcid salicílic natural, polifenols de raïm i olis essencials biològics. Purifica la pell i la prepara per rebre el seu tractament diari. La pell està immediatament més nítida, els porus es minimitzen i les imperfeccions disminueixen.
12,60€   |   Més informació

CAUDALIE AIGUA MICEL·LAR DESMAQUILLANT 400 ML
CAUDALIE AIGUA MICEL·LAR DESMAQUILLANT 400 ML
Aquesta aigua micel·lar neteja i desmaquilla en un sol gest la cara i els ulls, fins i tot els més sensibles. Sense sabó, formulada a pH fisiològic amb un 98% d'ingredients d'origen natural, respecta l'equilibri natural de la pell. Hidratada i calmada, la pell queda nítida, suau i confortable.
15,25€   |   Més informació

BIODERMA HYDRABIO H2O SOLUCIÓ MICEL·LAR 100 ML
BIODERMA HYDRABIO H2O SOLUCIÓ MICEL·LAR 100 ML
Solució micel·lar desmaquillant i hidratant per a pells deshidratades sensibles. Cara i ulls.
2,95€   |   Més informació

BIODERMA SENSIBIO H2O SOLUCIÓ MICEL·LAR 500 ML DUP
BIODERMA SENSIBIO H2O SOLUCIÓ MICEL·LAR 500 ML DUP
És una solució micel·lar que garanteix una neteja suau de la cara i del contorn d'ulls. Elimina el maquillatge. Repeta l'equilibri cutani.
16,50€   |   Més informació

BIODERMA SENSIBIO DS+ GEL 200 ML
BIODERMA SENSIBIO DS+ GEL 200 ML
Actua sobre l'enrogiment i les escates, evitant la proliferació del fong responsable de l'empitjorament de l'estat cutani. Neteja i purifica amb suavitat, alleujant i calmand. Fórmula sense perfum, sense sabó i hipoalergènica.
12,50€   |   Més informació

AVENE ANTI-VERMELLORS LLET NETEJADORA 400 ML
AVENE ANTI-VERMELLORS LLET NETEJADORA 400 ML
Llet netejadora refrescant indicada en la higiene diària i desmaquillatge de les pells sensibles subjectes a vermellors. La seva textura fresca i suau disminueix ràpidament la sensació de tibantor i calma la pell. Aplicar amb l'ajuda d'un cotó o amb la punta dels dits.
14,60€   |   Més informació

AVENE LOCIÓ MICEL·LAR 500 ML LOT DE 2
AVENE LOCIÓ MICEL·LAR 500 ML LOT DE 2
Loció micel.lar netejadora i desmaquillant per a pells sensibles. Rica en aigua termal d'Avene.

Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara i el coll amb l'ajuda d'un cotó.
18,95€   |   Més informació

AVENE EXFOLIANT SUAU FACIAL 75 ML
AVENE EXFOLIANT SUAU FACIAL 75 ML
Tractament exfoliant específic per pells seques. Les microperles exfoliants asseguren una neteja mecànica en profonditat complementat per un agent keratoregulador que afavoreix l'eliminació de les cèl·lúles mortes.
Es recomana utilitzar-lo abans de l'aplicació d'una màscara o d'un tractament, afavoreix la penetració dels actius i col·labora per deixar pell més fina

Consells d'utilització: Apliqueu sobre la pell fent suaus massatges circulars. A continuació esbandiu amb aigua abundant.
13,30€   |   Més informació

CAUDALIE LOCIÓ TÒNICA HIDRATANT 400 ML
CAUDALIE LOCIÓ TÒNICA HIDRATANT 400 ML
Aquesta loció completa el desmaquillatge i tonifica la pell. Fresca, neta i confortable, la pell queda preparada per beneficiar-se plenament dels seus tractaments. Sense alcohol. Utilitzar matí i nit en cara i ulls amb un cotó. No aclarir.
14,80€   |   Més informació

VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL 3 EN 1 300 ML LOT DE
VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL 3 EN 1 300 ML LOT DE
Llet netejadora, tonificant i desmaquillant d'ulls.
En un sol gest, aquest desmaquillant 3 en 1 elimina perfectament totes les restes de maquillatge de la cara i els ulls, i tonifica la pell.
La seva textura de llet fluïda vellutada, no grassa, és apta per a les pells més sensibles i deixa la pell polida i fresca, sorprenentment suau.

No comedogènic, hipoalergènic i sense parabens.
14,50€   |   Més informació

GALENIC PUR LLET DESMAQUILLANT 400 ML.
GALENIC PUR LLET DESMAQUILLANT 400 ML.
Llet desmaquillant suau amb aigua floral de melilot. Llet vellutada i fluida, neteja i desmaquilla eficaçment la cara. S'esbandeix amb aigua. Per a tot tipus de pells.
13,00€   |   Més informació

GALENIC PUR LOCIÓ TÓNICA 400 ML.
GALENIC PUR LOCIÓ TÓNICA 400 ML.
Loció Tònica Frescor amb Aigua Floral de melilot per a tot tipus de pells. Loció cristal.lina vivificant, perfecciona amb suavitat la neteja de la pell, la calma i la prepara per rebre les cremes de dia i de nit.
9,75€   |   Més informació

GALENIC PUR AIGUA DESMAQUILLANT 400 ML
GALENIC PUR AIGUA DESMAQUILLANT 400 ML
Aigua de desmaquillatge micel.lar amb aigua floral de melilot. Aigua cristal.lina oxigenant, amb notes fresques de flors blanques, desmaquilla i calma perfectament la cara i els ulls en un sol gest. Per a tot tipus de pells.
13,50€   |   Més informació

VICHY SOLUCIÓ MICEL.LAR 400 ML LOT DE 2
VICHY SOLUCIÓ MICEL.LAR 400 ML LOT DE 2
Solució Micelar amb efecte 3 en 1: neta, desmaquilla i suavitza la pell. Especialment formulada per a pells sensibles. La poden utilitzar persones amb els ulls sensibles i aquelles que porten lents de contacte. No conté alcohol, sabó ni colorants. Ph fisiològic.
Aplicar amb l'ajuda d'un cotó. No cal esbandir. Sense parabens.
18,60€   |   Més informació

NEOSTRATA ESCUMA NETEJADORA  20 AHA 100 ML.
NEOSTRATA ESCUMA NETEJADORA 20 AHA 100 ML.
És una escuma netejadora, formulada amb àcid glicòlic i un nou hidroxiàcid ultra-antioxidant, l'àcid lactobiónic, que millora el to i la textura de la pell i contribueix a reduir les arrugues i línies d'expressió.

Consells d'ús. Aplicar dues vegades al dia una petita quantitat sobre la pell prèviament humitejada. Feu massatges suaument la zona i esbandiu amb abundant aigua.
0,00€   |   Més informació

AVENE LOTION P / INTOLERANTS 300 ML.
AVENE LOTION P / INTOLERANTS 300 ML.
Loció netejadora per a pells intolerants. Sense aclarit, sense perfum, sense parabens. Per pell hipersensible i irritable.
8,55€   |   Més informació

CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA  FLEUR DE VIGNE 150 ML
CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA FLEUR DE VIGNE 150 ML
Aquesta loció cristal·lina es transforma en una escuma d'aire per a una neteja suau. Sense sabó, respecta l'equilibri natural de la pell deixant-la suau i confortable. Provat sota control dermatològic. Sense parabens.
17,85€   |   Més informació

VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL PELL SENSIBLE  3 EN 1
VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL PELL SENSIBLE 3 EN 1
És un desmaquillant triple acció. Conté llet, tònic i desmaquillant d'ulls. En un sol gest elimina perfectament qualsevol resta de maquillatge i tonifica la pell. La seva textura fluida està indicada per a les pells més sensibles. Adequat per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte. Sense parabens.

Forma d'ús:
Aplicar matí i nit amb un lleuger massatge. Retirar amb un cotó.
9,35€   |   Més informació

CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
La loció es transforma en una escuma lleugera per al plaer d'una neteja suau.

Utilització: Matí i nit sobre la pell humida. Esbandir amb aigua.
11,90€   |   Més informació

AVENE LOCIÓ TÒNICA SUAU 200 ML.
AVENE LOCIÓ TÒNICA SUAU 200 ML.
Aquesta loció completa el desmaquillatge, tonifica i calma la pell, amb la seva composició bifàsica original, enriquida amb l'Aigua Thermale Avène, amb propietats calmants i anti-irritants i Silicats, garanteix la comoditat i suavitat a la pell més sensible. Sense alcohol.

Consells d'utilització: sacsejar el pot i aplicar la loció amb un cotó sobre la cara prèviament netejada.
12,85€   |   Més informació

AVENE DESMAQUILLANT D'ULLS 125ML
AVENE DESMAQUILLANT D'ULLS 125ML
Avene desmaquillant d'ulls elimina suaument el maquillatge, fins i tot el resistent a l'aigua, sense deixar residus.

Sense perfum.

Sense parabens.
9,50€   |   Més informació

ROCHE POSAY SOLUCIÓ MICEL·LAR ULTRA 750 ML
ROCHE POSAY SOLUCIÓ MICEL·LAR ULTRA 750 ML
Aigua micel·lar per a pells sensibles. Neteja i desmaquilla la pell. Purifica, calma i protegeix. Apte per a cara i ulls sensibles.
Sense sabó. Sense alcohol. Sense colorants. Sense parabens.

Aplicar amb un cotó. Sense esbandir. Ús extern.
17,15€   |   Més informació

AVENE LOCIÓ MICEL·LAR 400 ML
AVENE LOCIÓ MICEL·LAR 400 ML
Neteja i elimina suaument la cara, ulls i llavis. Rica en Aigua termal d'Avène, calmant i anti-irritant. Aplicar amb l'ajuda d'un cotó. Sense aclarit. Sense alchool. Per a tot tipus de pells fins i tot les més sensibles. Hipoalergènic.
9,95€   |   Més informació

VICHY SOLUCIO DESMAQUILLANT 400 ML.
VICHY SOLUCIO DESMAQUILLANT 400 ML.
Amb efecte 3 en 1: neteja, desmaquilla i suavitza la pell. Especialment formulada per a pells sensibles. La poden utilitzar persones amb els ulls sensibles i aquelles que porten lentilles. No conté alcohol, sabó ni colorants. Ph fisiológic.
Aplicar amb l'ajud d'un cotó. No cal esbandir
11,15€   |   Més informació

VICHY EAU MOUSSANTE 150ML
VICHY EAU MOUSSANTE 150ML
Escuma netejadora per a pells sensibles. Conté aigua termal de VIchy, que es transforma instantàniament en una suau escuma que neteja la pell i aquesta apareix més resplendent.
10,75€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02