Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
acne
 
acne - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control L'acne és un dels trastorns més freqüents de la pell i afecta gairebé el 85% de la població d'entre 12 i 25 anys.

L'acne té un important component hereditari. El seu pic d'incidència és als 14 anys en les dones i als 16 en els homes, en els qui és més freqüent i sever a causa de la testosterona.
L'acne es produeix quan els porus de la pell s'obstrueixen perquè el greix i les cèl•lules de la pell s'acumulen més ràpid del que s'eliminen. L'obstrucció ocasiona punts negres.

L'acne no és exclusivament "cosa d'adolescents", és una condició cutània que pot afectar a persones de qualsevol edat. Durant l'adolescència és més comú a causa principalment dels canvis hormonals, però en passar l'adolescència el problema pot persistir. L'acné en els adults és majoritàriament causat per desequilibris hormonals. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

ROCHE POSAY EFFACLAR GEL NETEJADOR PURIFICANT 300
ROCHE POSAY EFFACLAR GEL NETEJADOR PURIFICANT 300
Gel que purifica la pell, elimina impureses i l'excés de sèu. Està indicat per a pells grasses. Conté aigua thermal de la Roche Posay, un calmant i antiirritant.
9,25€   |   Més informació

BIODERMA SEBIUM MAT 40ML
BIODERMA SEBIUM MAT 40ML
Gràcies al seu poder amb efecte mat alt, Sébium Mat actua immediatament i de forma duradora sobre totes les causes de la brillantor cutani: normalitza la secreció biològica del sèu gràcies a l'activitat sinèrgica dels seus agents seborreguladores (gluconat de zinc, vitamina B6).
Sébium Mat neutralitza el fenomen de reflexió gràcies a l'acció única de micropartícules originals (silici i microperles). La pell reflecteix menys la llum (correcció òptica).
13,90€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMOPURE EXFOLIANT 100 ML
PH5 EUCERIN DERMOPURE EXFOLIANT 100 ML
És un peeling per a la pell sense olis i amb àcid làctic, que elimina les impureses sense dessecar la pell. Adequat per a la cara i el cos. L'acció exfoliant de les micropartícules naturals actuen sobre les cèl·lules mortes de la pell (una de les causes dels punts negres i barbs grans) i elimina el maquillatge.
11,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMOPURE HIDRATANT MATIFICANT 50 ML
PH5 EUCERIN DERMOPURE HIDRATANT MATIFICANT 50 ML
Fluid facial que actua amb efectivitat sobre els grans i els punts negres i ajuda a controlar la pell propensa a l'acne i a patir imperfeccions.
12,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMOPURE COVER STICK 2,5 GR
PH5 EUCERIN DERMOPURE COVER STICK 2,5 GR
És un tractament de doble acció: cobreix les imperfeccions i els barbs. Aplicar una fina capa sobre les imperfeccions de la pell fins a 3 vegades al dia.
9,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMOPURE TRACTAMENT AHA 40 ML
PH5 EUCERIN DERMOPURE TRACTAMENT AHA 40 ML
Funciona eficaçment per a una pell més neta, clara i suau. Complex amb Hidroxi Àcids (combinació d'agents exfoliants). Obre els porus obstruïts, redueix visiblement les imperfeccions i prevé la seva reaparició.
12,50€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMOPURE GEL NETEJADOR 400 ML
PH5 EUCERIN DERMOPURE GEL NETEJADOR 400 ML
Gel netejador facial que neteja de forma suau i elimina eficaçment l'excés de greix. Elimina la brutícia i el maquillatge gràcies a la seva fórmula sense sabó amb un 6% d'Amfòters. La pell queda neta, fresca i elàstica.
12,85€   |   Més informació

BIODERMA SEBIUM SENSITIVE 30 ML
BIODERMA SEBIUM SENSITIVE 30 ML
Aquest tractament calmant anti-imperfeccions és una cura específica per a les pells amb tendència acneica, sensibles i fragilitzades.
10,50€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE EXPERT AMB COLOR 40 ML
AVENE CLEANANCE EXPERT AMB COLOR 40 ML
És una crema diària de la cara, especialment adequada per a la pell grassa amb tendència acneica. Amb una textura cremosa, hidrata i matifica la pell, ajuda a eliminar les imperfeccions i ofereix un efecte “pell radiant” i to uniforme.
10,90€   |   Més informació

BIRETIX ULTRA SPRAY 50 ML
BIRETIX ULTRA SPRAY 50 ML
Spray purificant i exfoliant indicat per a pells amb tendència acneica. La seva exclusiva formulació ajuda a alentir el creixement dels agents causants de les imperfeccions i a contrarestar la ovstrucción dels porus. Indicat per a ús en superfícies cutànies extenses.
0,00€   |   Més informació

ROCHE POSAY EFFACLAR DUO (+) CREMA SPF30 40 ML
ROCHE POSAY EFFACLAR DUO (+) CREMA SPF30 40 ML
Associació exclusiva d'ingredients actius anti-imperfeccions amb tecnologia XL-PROTECT contra els raigs UVA i UVB. Protegeix de les agressions externes per reduir les imperfeccions i millorar la correcció de marques.
15,75€   |   Més informació

BIODERMA SEBIUM GLOBAL 30ML
BIODERMA SEBIUM GLOBAL 30ML
Únic tractament dermatològic del mercat que reprodueix de manera biològica un sèu similar al de la pell sana i frena el procés fisiològic responsable de la formació de lesions i del manteniment de l'estat acneic. Així, Sébium Global és el primer tractament que actua de manera biològica sobre les causes i les conseqüències de l'acné.
Actua sobre les 5 causes de l'acné:
• Antibacterià
• Antiinflamatori
• Seborregulador
• Queratolític
• Hidratant 8h
11,75€   |   Més informació

NEOSTRATA GEL FORTE SALICÍLIC 100 ML.
NEOSTRATA GEL FORTE SALICÍLIC 100 ML.
Gel clar lleugerament groc per tenir cura de pells grasses i / o amb tendència acneica que elimina les cèl.lules mortes de la pell, afavorint l'alliberament d'impureses, suavitzant i millorant la textura i el to cutani.

Consells d'utilització: Aplicar diàriament sobre la pell neta una petita quantitat de producte i deixar absorbir.
0,00€   |   Més informació

CAUDALIE VINOSOURCE FLUID MATIFICANT HIDRATANT 40
CAUDALIE VINOSOURCE FLUID MATIFICANT HIDRATANT 40
Desfés-te de les brillantors amb el fluid matificant lliure d'olis Caudalie Vinosource. Serà molt fàcil: hidratarás intensament el teu rostre mentre elimines les brillantors, redueixes l'excés de sèu i unifiques el to de la pell.
18,50€   |   Més informació

LUTSINE BACTOPUR GEL NETEJADOR 200 ML LOT DE 2
LUTSINE BACTOPUR GEL NETEJADOR 200 ML LOT DE 2
Gel netejador purificant per a pells grasses i amb tendència acneica. Ajuda a mantenir la pell lliure de grans i la neteja en profunditat sense ressecar-la. Sense sabó.
26,60€   |   Més informació

BIODERMA SEBIUM GEL D´ESCUMA 500 ML
BIODERMA SEBIUM GEL D´ESCUMA 500 ML
Limita la formació d'imperfeccions gràcies al complex sebocorrector Fluidactiv que normalitza de manera biològica la quantitat de sèu.
Enriquit amb principis actius purificants i sulfat de zinc i de coure.
13,85€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE AIGUA MICEL·LAR 400 ML
AVENE CLEANANCE AIGUA MICEL·LAR 400 ML
El nou gest essencial per netejar i desmaquillar la cara, ulls i coll sense aclarit. Ajuda a disminuir l'excés de sèu. Deixa la pell neta, fresca i purificada. Sense parabens.
9,75€   |   Més informació

AVENE TRIACNEAL EXPERT 30ML
AVENE TRIACNEAL EXPERT 30ML
Cura EXPERT, contra les imperfeccions severes i marques residuals de l'acné en joves i adults. Posar per cada nit en una pell neta.
12,75€   |   Més informació

VICHY NORMADERM TRI-ACTIV 50ML
VICHY NORMADERM TRI-ACTIV 50ML
El primer tractament hidratant anti-imperfeccions global, fins i tot per a pells sensibles. La seva eficàcia rau en l'acció conjunta de 3 principis "peeling".
La seva textura leugera, no grassa proporciona una hidratació òptima. Conté aigua termal de vichy, amb propietats calmants i regenerants.
12,75€   |   Més informació

ISDIN ACNIBEN RX GEL CREMA HIDRATANT 40ML
ISDIN ACNIBEN RX GEL CREMA HIDRATANT 40ML
Complex afavoridor de l'autodefensa cutània. Hidrata, protegeix i ajuda a reparar de forma intensa i ràpida les pells fragilitzades com a conseqüència d'alguns tractaments dermatològics.
13,50€   |   Més informació

VICHY NORMADERM ANTI EDAT 50 ML
VICHY NORMADERM ANTI EDAT 50 ML
Primer tractament anti-imperfeccions i anti-arrugues, fins i tot per a pells sensibles, per a dones a partir de 30 anys que necessitin combatre les imperfeccions cutànies i afrontar les primeres arrugues.
15,75€   |   Més informació

BIODERMA SEBIUM PORE REFINER 30 ML.
BIODERMA SEBIUM PORE REFINER 30 ML.
Aquest concentrat corrector millora l'aspecte de la pell, la seva textura es fa més fina, més regular, més neta i els porus es tornen a tancar i són menys visibles .
El complex exclusiu patentat Fluidactiv normalitza de manera biològica la quantitat de sèu, el que evita l'obstrucció dels porus i limita la formació de les imperfeccions.
L'àcid agàric, un potent astringent, torna a tancar els porus i afina la textura de la pell
Els agents antioxidants preserven la resplendor natural de la pell.
15,25€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE LOCIÓ 200 ML.
AVENE CLEANANCE LOCIÓ 200 ML.
Cleanance Loció permet purificar i matificar les pells joves amb problemes, o amb tendència acneica en un sol gest.
Purifica eliminant les impureses i les cèl·lules mortes.
Matifica absorbint l'excés de sèu i regulant la seva secreció.

Aplicada regularment, aquesta loció tanca els porus.
9,75€   |   Més informació

ISDIN EVERCLEAN GEL PURIFICANT 240ML
ISDIN EVERCLEAN GEL PURIFICANT 240ML
Gel facial que neteja els porus en profunditat eliminant l'excés de sèu. Desobstrueix els porus i elimina les impureses sense agredir la barrera cutània. Ajuda a disminuir la reaparició de les imperfeccions i barbs gràcies a l'acció equilibrant dels prebiòtics selectius i el zinc PCA. Elimina els bacteris responsables de l'acne.
12,50€   |   Més informació

VICHY NORMADERM PHYTO GEL NETEJADOR 400 ML DUPLO
VICHY NORMADERM PHYTO GEL NETEJADOR 400 ML DUPLO
Gel purificant intens. Neteja la pell amb total suavitat. Base netejadora d'origen vegetal.
19,60€   |   Més informació

ACNIBEN GEL-CREMA EQUILIBRANTE 40 ML
ACNIBEN GEL-CREMA EQUILIBRANTE 40 ML
Les pells grasses i amb tendència acneica es caracteritzen per un excés de greix i una tendència a l'oclusió fol.licular, exposant-se a la proliferació bacteriana i al desenvolupament de lesions inflamatòries.
Conté Zincamida, regularitza l'excés de sèu i brillantor, purifica l'epidermis i minimitza les imperfeccions i vermellors cutànies amb extrema suavitat.

Consells d'ús: Aplicar diàriament una quantitat suficient de gel-crema, matí i / o nit, fent massatges fins a la seva completa absorció.
13,25€   |   Més informació

SENSILIS SEBUMLAUDE DS FLUIDO 30 ML
SENSILIS SEBUMLAUDE DS FLUIDO 30 ML
Tractament regulador facial. És un fluid de textura lleugera, no grassa. Actua contra el creixement dels microorganismes específics de les pells seborreiques i acneiques, a més de produir un efecte sobrerregulador equilibrat.
Regula la secreció sebàcia i normalitza la síntesi lipídica. Prevé la proliferació fúngica i bacteriana.

Consells d'ús: després de la neteja de la pell, assecar la cara i aplicar el fluid matí i nit.
11,85€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE GEL NETEJADOR 400 ML
AVENE CLEANANCE GEL NETEJADOR 400 ML
Molt ric en Aigua Termal d'Avène, aquest gel netejador molt suau respecta la sensibilitat de les pells grasses i amb tendència acnéica responent a les seves exigències de puresa: purifica l'epidermis i regularitza les secrecions sebàcies.

Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara prèviament humitejada i fer un massatge fins a formar escuma. Després esbandir i assecar acuradament.
10,95€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE EXPERT 40ML
AVENE CLEANANCE EXPERT 40ML
Tractament que t'ajudarà a eliminar les imperfeccions lleugeres o moderades de la cara. La seva textura és hidratant i fàcilment aplicable i deixarà un acabat mat. Ideal per a pells acneiques.
10,25€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE MAT EMULSIÓ MATIFICANT 40 ML
AVENE CLEANANCE MAT EMULSIÓ MATIFICANT 40 ML
Cleanance Emulsió combina les accions matificants, seborreguladores i antiirritants en una cura diària hidratant. A més, garanteix una excel·lent resistència del maquillatge. Producte hipoalergènic i no comedogènic.
Propietats: disminució de l'excés de sèu, gràcies a l'acció de la vitamina B6, del gluconat de zinc i de la Cucurbita pepo. Matificant, gràcies a un sistema original de microcàpsules absorbents, deixa la pell matificada durant tot el dia. Calmant i antiirritant, gràcies a l'Aigua Termal de Avene que associada amb el gluconat de zinc, permet un efecte anti-irritant.
10,75€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE GEL NETEJADOR 300 ML
AVENE CLEANANCE GEL NETEJADOR 300 ML
Molt ric en Aigua Termal d'Avène, aquest gel netejador molt suau respecta la sensibilitat de les pells grasses i amb tendència acnéica responent a les seves exigències de puresa: purifica l'epidermis i regularitza les secrecions sebàcies.

Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara prèviament humitejada, fer un massatge fins a formar escuma. Després esbandir de forma abundantment i assecar acuradament.
8,95€   |   Més informació

ROCHE POSAY EFFACLAR DUO(+) CREMA 40 ML
ROCHE POSAY EFFACLAR DUO(+) CREMA 40 ML
És una cura completa i un eficaç anti imperfeccions gràcies al Procerad (actiu anti marques). Elimina les imperfeccions severes, allibera els porus obstruïts i lluita contra les marques. La seva textura és fresca, hidrata 24 hores, matifica la pell i no és greixosa; el que fa que sigui una excel·lent base de maquillatge.
11,50€   |   Més informació

AVENE CLEANANCE GEL 100 ML
AVENE CLEANANCE GEL 100 ML
Gel purificant que neteja suaument la pell gràcies a la seva base netejadora suau, sense sabó, deixant-la neta i fresca. Conté un actiu seborregulador patentat per Pierre Fabre, Gliceril laurato, que regula l'excés de sèu. La pell queda matificada.
3,90€   |   Més informació

ROCHE POSAY EFFACLAR GEL 400 ML.
ROCHE POSAY EFFACLAR GEL 400 ML.
Gel netejador purificant per a pells grasses i sensibles. Conté aigua termal de La Roche Posay, calmant i anti-irritant. Apte per a pells amb tendència acnèica.
Purifica suaument la pell gràcies als agents netejadors que respecten les pells sensibles. Elimina les impureses i l'excès de sèu i deixa la pell neta i fresca.

Consells d'utilització : Apliqueu una petita quantitat sobre la cara fent un lleuger massatge fins a aconseguir escuma. Esbandiu amb aigua tèbia abundant.
13,00€   |   Més informació

ROCHE POSAY EFFACLAR GEL 400 ML PACK 2 UNIT.
ROCHE POSAY EFFACLAR GEL 400 ML PACK 2 UNIT.
El gel Effaclar purifica la pell i la torna més suau gràcies als seus agents netejadors seleccionats per respectar les pells sensibles.
Elimina les impureses i l'excés de greix i deixa la pell neta i suau.
Utilització: Barrejar una petita quantitat del producte al palmell de la mà humitejada fins a aconseguir escuma. Aplicar sobre el rostre, realitzant un suau massatge. Esbandir abundantment.
21,50€   |   Més informació

ISDIN GERMISDIN ESCUMA PELL GRASSA 100ML
ISDIN GERMISDIN ESCUMA PELL GRASSA 100ML
Escuma per a la higiene dermatològica diària de la pell greixosa. La seva composició permet una higiene facial completa, eficaç i amb una excel·lent tolerància.
Regula l'excés de secreció sebàcia i elimina la brillantor de la pell deixant-la més neta i suau. La seva innovadora presentació en escuma facilita la ràpida acció dels seus ingredients alhora que permet una còmoda utilització. Sense sabó. No resseca la pell.
9,85€   |   Més informació

ROCHE POSAY EFFACLAR MAT. HYDRATANT SEBO-REG. 40 M
ROCHE POSAY EFFACLAR MAT. HYDRATANT SEBO-REG. 40 M
Crema que hidrata la pell alhora que regula la producció de sèu, combat les brillantors, redueix els porus i aporta un acabat mat a la pell. Conté Sebulyse (actiu sèu-regulador), esferes micro-absorbents i Perlite per matificar la pell.
11,50€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02