Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
medicaments internacionals
 
medicaments internacionals - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Diàriament s'autoritzen nous medicaments arreu del món, amb eficàcia i seguretat provades i que per tant han estat autoritzades en el seu país d'origen.
La farmacèutica i el seu equip de professionals poden informar-lo de les especialitats internacionals que aporten alguna novetat terapèutica. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

MELATONINA SOURCE NATURALS 1MG 100 CÀPSULES
MELATONINA SOURCE NATURALS 1MG 100 CÀPSULES
Es tracta d'una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell . La melatonina està indicada per regular els problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circadià ( "jet lag") . A més, és un potent anti-oxidant.

Posologia habitual: 1 càpsula al dia, abans d'anar a dormir.
7,75€   |   Més informació

UNIVERSAL MELATONINA 3 MG 120 CÀPSULES
UNIVERSAL MELATONINA 3 MG 120 CÀPSULES
Es tracta d'una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell. La melatonina està indicada per regular els problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circardià ( "jet lag"). A més, és un potent anti-oxidant.

Posologia habitual: 1 càpsula al dia, abans d'anar a dormir.
15,00€   |   Més informació

MELATONINA SOURCE NATURALS 5MG 120 PASTILLES
MELATONINA SOURCE NATURALS 5MG 120 PASTILLES
És una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell. La melatonina està indicada per a regular problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circadià ("jet lag"). A més és un potent anti-oxidant
Posologia habitual: 1 càpsula cada dia, abans d'anar a dormir.
18,55€   |   Més informació

UNIVERSAL MELATONINA 5 MG 120 CÀPSULES
UNIVERSAL MELATONINA 5 MG 120 CÀPSULES
Es tracta d'una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell. La melatonina està indicada per regular els problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circadià ( "jet lag"). A més, és un potent anti-oxidant.

Posologia habitual: 1 càpsula al dia, abans d'anar a dormir.

18,00€   |   Més informació

TONGIL IL HWA KOREAN GINSENG 100 CPS.
TONGIL IL HWA KOREAN GINSENG 100 CPS.
Complement alimentari a base de Ginseng Coreà de 6 anys, 100% pur. Aporta energia i vitalitat eliminant la fatiga crònica i el cansament. Millora el rendiment intel·lectual.

44,85€   |   Més informació

MELATONINA SOURCE NATURALS 3MG 120 CÀPSULES
MELATONINA SOURCE NATURALS 3MG 120 CÀPSULES
Es tracta d'una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell . La melatonina està indicada per regular els problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circadià ( "jet lag") . A més, és un potent anti-oxidant.

Posologia habitual: 1 càpsula al dia, abans d'anar a dormir.
12,00€   |   Més informació

KH3 150 CÀPSULES (NOVA FÓRMULA).
KH3 150 CÀPSULES (NOVA FÓRMULA).
KH3 és un activador que millora el rendiment i la capacitat física i intel·lectual. Amb la seva nova fórmula millorada de DMAE (la procaïna reemplaça), Cholín (la procaïna reemplaça), Extracte de Ginkgo, Extracte de Ginseng,, Pantothensäure, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6 i Magnesi, estimula el metabolisme cel·lular i la regeneració de tots els sistemes de l'organisme. Protegeix contra l'envelliment.


Posologia habitual: 1 càpsula diària, en l'esmorzar, durant un període de 5 mesos.
49,95€   |   Més informació

LUTEIN 6 MG 45 CÀPSULES
LUTEIN 6 MG 45 CÀPSULES
La luteina és un potent anti-oxidant carotenoïde que es troba de forma abundant en la fruita i la verdura. La luteina és un dels pigments principals de la regió macular de la retina. Estudis recents han demostrat que la luteina protegeix la retina de problemes causats per la llum o per altres processos oxidatius.
La luteïna de Source Naturals s'extreu de la flor de la calèndula i es purifica.

Posologia: Prendre una càpsula al dia en el transcurs d'un àpat.
7,25€   |   Més informació

VITAMIN C-1000 WELLNESS 100 TABLETS
VITAMIN C-1000 WELLNESS 100 TABLETS
Wellness C-1000 és una fórmula que combina VItamina C amb una varietat de nutrients que ajuda a reforçar el sistema inmunitàri.
La Vitamina C juga un rol essencial en la formació del col·lagen i en el matabolisme dels aminoàcids. Wellness C-1000 conté, a més, molts nutrients com àcid fòlic, ferro, àcid alfa-lípoic i moltes fonts de bio-flavonoïdes que aporten protecció anti-oxidant.

Dosi recomanada: Una tableta cada dia.
11,90€   |   Més informació

MELATONINA SOURCE NATURALS 3MG 120 PASTILLES
MELATONINA SOURCE NATURALS 3MG 120 PASTILLES
És una hormona produïda per la glàndula pineal, que es troba al cervell. La melatonina està indicada per a regular problemes d'insomni i també per prevenir l'alteració del ritme circadià ("jet lag"). A més és un potent anti-oxidant.

Posologia habitual: 1 càpsula cada dia -abans d'anar a dormir.
12,00€   |   Més informació

ONCOVITE 100 TABLETS
ONCOVITE 100 TABLETS
És un suplement vitamínic. Conté Vitamines C i E i Beta Carotens. Proporciona una mega-dosi d'anti-oxidants. Està dirigit fonamentalment a les persones amb problemes oncològics més que a usuaris ocasionals interessats en eliminar radicals lliures.

Es recomana prendre una tableta abans d'anar a dormir o la dosi indicada pel seu metge.
41,00€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02