Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmàcia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp
atòpia
 
atòpia Hi ha diverses malalties que poden arribar a afectar la nostra pell de forma considerable, moltes d'elles es poden tractar i i fins i tot eliminar mentre que altres són una mica més complexes, la pell atòpica o dermatitis atòpica, és una patologia que s'ha anat expandint en gran nombre entre els éssers humans durant els últims anys.

La pell atòpica es considera una malaltia de la pell recurrent i es caracteritza per lesions en forma de enrogiment, sequedat i picor intensa. Aquesta malaltia es presenta habitualment en nens petits però també pot presentar-se durant la fase adolescent i adulta, la qual s'inicia als 14 anys i és generalment una continuació de la fase anterior. Les lesions es localitzen en les mateixes regions només que es fan cada vegada més intenses, qualsevol d'elles pot presentar brots o millores, depenent de l'època de l'any (a la primavera són més comuns) i de l'estat emocional. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

ISDIN NUTRATOPIC PRO-AMP LOCIÓ EMOLIENT 400 ML
ISDIN NUTRATOPIC PRO-AMP LOCIÓ EMOLIENT 400 ML
Loció corporal emolient i protectora que reforça el sistema innat de defensa cutani. Hidratació, cura i protecció de la pell atòpica i / o extremadament seca. Fórmula amb actius específics que ajuda a combatre els signes de la pell atòpica: picor, sequedat, enrogiment i risc de sobreinfecció. La seva textura fluida facilita l'ús en zones extenses. Testat pediàtrica i dermatològicament en pell atòpica. Hipoalergènic.
19,30€   |   Més informació

MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA LOCIÓ EMOLIENT 7
MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA LOCIÓ EMOLIENT 7
Loció emolient amb una fórmula específica per a la cura diària de la pell atòpica de nens i adults. Amb actius relipiditzants que proporcionen una hidratació profunda i sostinguda.
13,50€   |   Més informació

MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA GEL DE BANY 750
MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA GEL DE BANY 750
Gel de bany emolient sense sabó i amb pH 5.5, amb una fórmula dermatològica específica per a la higiene i la cura diària de la pell atòpica de nens i adults.
10,50€   |   Més informació

MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA CREMA FACIAL SPF
MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA CREMA FACIAL SPF
Crema facial amb una fórmula emolient amb actius relipiditzants que ha estat desenvolupada per a la cura i protecció de la pell amb tendència atòpica. Proporciona una hidratació profunda i sostinguda de la pell. Protegeix enfront d'agressions externes com ara la radiació solar, el fred, el vent i la pol·lució. Indicada per a nens i adults.
11,00€   |   Més informació

MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA CREMA FACIAL 75
MUSSVITAL DERMACTIVE PELL ATÒPICA CREMA FACIAL 75
Crema facial amb una fórmula emolient amb actius relipiditzants que ha estat desenvolupada per a la cura i protecció de la pell amb tendència atòpica. Proporciona una hidratació profunda i sostinguda de la pell. Protegeix enfront del fred i els agents externs. Indicada per a nens i adults.
9,25€   |   Més informació

LETI AT-4 CREMA CORPORAL PELLS ATÒPIQUES 200 ML
LETI AT-4 CREMA CORPORAL PELLS ATÒPIQUES 200 ML
Crema emolient formulada específicament per a la cura diària de la pell atòpica, que es defineix en 4 signes: sequedat, picor, irritació i sobreinfecció.
17,65€   |   Més informació

LETI AT-4 PASTA A L'AIGUA 75G
LETI AT-4 PASTA A L'AIGUA 75G
És una fórmula específica per a la cura dermo-reparadora de l'epidermis glútia del nadó amb pell delicada o atòpica. Actua sobre les principals causes de les irritacions i vermellors provocades pel bolquer.
5,90€   |   Més informació

LETI AT-4 CREMA INTENSIVA 100 ML + GEL DE BANY 250
LETI AT-4 CREMA INTENSIVA 100 ML + GEL DE BANY 250
Crema emolient intensiva coadjuvant a tractaments de la pell atòpica molt seca i especialment indicada en el brot de l'atòpia. Incorpora actius regeneradors de la barrera cutània que actuen sobre precursors de les proteïnes estructurals i lípids. La seva fórmula específica actua sobre els 4 símptomes de la pell atòpica: sequedat, picor, irritació i risc de sobreinfecció. Testat dermatològicament en pell atòpica.
16,35€   |   Més informació

LETI AT-4 LLET CORPORAL 500 ML + 250 ML
LETI AT-4 LLET CORPORAL 500 ML + 250 ML
És una fórmula específica, per a la cura diària de la pell atòpica, que actua com a coadjuvant en el tractament d'aquests quatre signes: sequedat, picor, irritació i risc de sobreinfecció.
22,75€   |   Més informació

LETI AT-4 GEL DE BANY 750 ML
LETI AT-4 GEL DE BANY 750 ML
Gel de bany que neteja amb suavitat, aporta lípids que hidraten la pell durant el bany, alleuja el picor i permet el control de l'equilibri de la microflora cutània.
Indicacions:
Higiene de pells atòpiques, seques i sensibles. Ideal per a la higiene infantil i del nadó.
15,25€   |   Més informació

LETI AT-4 ATOPIC SKIN DEFENSE FACIAL SPF50+ 50 ML
LETI AT-4 ATOPIC SKIN DEFENSE FACIAL SPF50+ 50 ML
Barrera multiprotectora que protegeix de forma específica la pell atòpica facial enfront d'agents externs. Protecció solar molt alta. Molt resistent a l'aigua, al clor, a la sorra i a la suor. No blanqueja.
12,75€   |   Més informació

LETI AT-4 ATOPIC SKIN DEFENSE SPRAY CORPORAL SPF50
LETI AT-4 ATOPIC SKIN DEFENSE SPRAY CORPORAL SPF50
Barrera multiprotectora que protegeix de forma específica la pell atòpica corporal enfront d'agents externs. Protecció solar molt alta. Molt resistent a l'aigua, al clor, a la sorra ia la suor. No blanqueja.
19,75€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BÀLSAM 400 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BÀLSAM 400 ML
Bàlsam emolient amb fórmula extra-rica no enganxós i de ràpida absorció, conté actius 100% vegetals (Civada Rehalba). Redueix durablemente la sequedat (hidratació 24h). Alleuja i calma la picor i irritació. Per a pells amb tendència atòpica de nadons, nens i adults. Per cara i cos. Hipoalergènic.
16,75€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA CREMA 200 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA CREMA 200 ML
Crema emolienta per a cara i cos sense perfum, amb extracte de civada rhealba, omega 6 i vitamina b3. Tépropietats anti-irritacions, hidratant i calmant. Indicada per pells seques o atòpiques. Sense conservants, ni perfum, ni parabens.
13,15€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA CREMA 400 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA CREMA 400 ML
Crema emolienta per a cara i cos sense perfum, amb extracte de civada rhealba, omega 6 i vitamina b3, amb propietats anti irritacions, hidratant i calmant. Indicada per a pells seques o atòpiques.
17,50€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA LLET 400 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA LLET 400 ML
Llet emolienta per a cara i cos sense perfum, amb d'extracte de civada rhealba, omega 6 i vitamina b3, amb propietats anti irritacions, hidratant i calmant. Indicada per pells seques o atòpiques.
16,95€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BANY CALMANT 250 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BANY CALMANT 250 ML
És un gel de bany calmant anti-gratat que alleuja les irritacions de les pells seques amb tendència atòpica (nadons, nens i adults) i prepara per a un bon somni. Neteja amb suavitat i ajuda a gaudir d'una nit tranquil·la.
9,80€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BÀLSAM 200 ML
DUCRAY A-DERMA EXOMEGA BÀLSAM 200 ML
És un bàlsam emolient, que alleuja les pells seques amb tendència atòpica des del naixement. El 95% dels seus ingredients són d'origen natural i no conté conservants, ni perfums. Té una textura extra-rica que proporciona suavitat i benestar.
13,25€   |   Més informació

DERMACARE ATOPIC LOCIÓ 500 ML
DERMACARE ATOPIC LOCIÓ 500 ML
És una emulsió fluida indicada per a la cura diària de la pell atòpica del nen i adult.
0,00€   |   Més informació

DERMACARE ATOPIC GEL 750ML
DERMACARE ATOPIC GEL 750ML
És un gel netejador suau per a la higiene diària de la pell atòpica, seca, sensible i irritada. Neteja en profunditat sense ressecar i sense alterar l'equilibri natural de la pell.
0,00€   |   Més informació

MUSSVITAL DERMACTIVE CREMA CORPORAL PELLL ATÒPICA
MUSSVITAL DERMACTIVE CREMA CORPORAL PELLL ATÒPICA
Crema corporal emolient amb actius relipiditzants. Protegeix la barrera hidrolipídica de la pell. Ideal per a pells atòpiques.
Sense perfum i sense parabens.
8,95€   |   Més informació

AVENE XERACALM A.D. BÀLSAM 200 ML LOT DE 2
AVENE XERACALM A.D. BÀLSAM 200 ML LOT DE 2
Per a pells amb sequedat intensa, amb tendència atòpica i subjectes a picor. El Bàlsam nodreix la pell i calma les sensacions de picor del nadó, del nen i de l'adult.
25,90€   |   Més informació

AVENE XERACALM A.D. CREMA 200 ML LOT DE 2
AVENE XERACALM A.D. CREMA 200 ML LOT DE 2
Pells amb sequedat moderada, amb tendència atòpica i subjectes a picor. La Crema nodreix la pell i calma les sensacions de picor del nadó, del nen i de l'adult.
25,90€   |   Més informació

DEXERYL CREMA 500G
DEXERYL CREMA 500G
Tractament de la sequedat cutània associada a certes alteracions tals com la dermatitis atòpica.
11,75€   |   Més informació

LETI AT-4 CREMA FACIAL SPF20 50 ML
LETI AT-4 CREMA FACIAL SPF20 50 ML
Crema emolient específica per a la multiprotecció diària de la pell atòpica enfront d'agents externs: radiacions solars UVA-UVB, fred i pol·lució.
11,55€   |   Més informació

DEXERYL CREMA 250 GR
DEXERYL CREMA 250 GR
Tractament de la sequedat cutània en certes dermatosis com ara atòpia i psoriasi. També per cremades superficials de petites extensions.
6,90€   |   Més informació

ISDIN NUTRATOPIC PRO- AMP CREMA FACIAL 50ML.
ISDIN NUTRATOPIC PRO- AMP CREMA FACIAL 50ML.
Crema facial que redueix eficaçment els signes de la pell atòpica: picor, enrogiment, descamació i reactivitat. Contribueix a reduir el risc d'aparició de brots. Normalitza la microflora de la pell, reduint la colonització de bacteris (Staphylococcus Aureus). Apte a partir de 5 mesos d'edat. Sense conservants. Sense perfums. Sense colorants.
14,60€   |   Més informació

OTC ATOPIC PIEL GEL DE BANY 750 ML
OTC ATOPIC PIEL GEL DE BANY 750 ML
Gel de bany ultra suau i emolient per a una higiene adequada sense irritar la pell. Fórmula enriquida amb actius per alleujar la picor i reforçar la barrera cutània agredida.
Sense parabens ni colorants afegits. Perfum hipoalergènic. Testat dermatològicament en pells atòpiques.
15,85€   |   Més informació

DUCRAY DEXYANE CREMA EMOLIENT 400ML
DUCRAY DEXYANE CREMA EMOLIENT 400ML
Bàlsam emolient anti-picor que alleuja la irritació causada per la sequedat de la pell. Nodreix, repara i alleuja eficaçment la pell amb tendència atòpica.
La seva textura és innovadora i no enganxosa.
No conté perfum ni parabens. Tolerància testada en nens a partir de 3 anys i adults.
Aplicar 1 o 2 vegades al dia.
17,75€   |   Més informació

ROCHE POSAY LIPIKAR BÀLSAM AP + 400ML + REGAL
ROCHE POSAY LIPIKAR BÀLSAM AP + 400ML + REGAL
Bàlsam AP + anti-irritant, anti-esgarrapades, calma immediatament. Per pell amb tendència atòpica, sequedat severa i pell al·lèrgica del lactant, nen i adult. Per a la cara i el cos, de ràpida absorció, no gras, ni enganxós. Hipoalergènica. Sense perfum, ni parabens.

Regal: Crema de dutxa relipidizante anti-irritacions i anti-picors de 100 ml.
19,50€   |   Més informació

AVENE XERACALM A.D CREME RELIPIDANTE D.E.F.I 200 M
AVENE XERACALM A.D CREME RELIPIDANTE D.E.F.I 200 M
Crema de lípids formulada amb I-Modulia, Cer-Omega, Eau thermale Avène, específicament per a tota la pell amb sequedat moderada i tendència a l'atòpia de lactants, nens i adults. Calma la irritació, enrogiment i dessecació cutània. Sense conservants, ni perfum, ni alcohol, ni parabens.
14,50€   |   Més informació

AVENE XERACALM A.D BAUME RELIPIDANT 200 ML.
AVENE XERACALM A.D BAUME RELIPIDANT 200 ML.
Bàlsam de lípids formulat amb I-Modulia, Cer-Omega, Eau thermale Avène, específicament per a tota la pell amb sequedat severa i tendència a l'atòpia de lactants, nens i adults. Calma la irritació, enrogiment i dessecació cutània. Sense conservants, ni perfum, ni alcohol, ni parabens.
14,50€   |   Més informació

DUCRAY A-DERMA EXOMGA GEL EMOLIENT 500MLX2.
DUCRAY A-DERMA EXOMGA GEL EMOLIENT 500MLX2.
Gel d'escuma emolient per a la higiene de la cara i el cos. Conté actius 100% vegetals (Civada Rehalba). Neteja, calma i protegeix la pell. Sense sabó i sense perfum. Per lactants, nens i adults.
23,95€   |   Més informació

LETI AT-4 XAMPÚ 250 ML
LETI AT-4 XAMPÚ 250 ML
Xampú emolient i protector que conté una formúla específica per a la higiene diària del cuir cabellut del nadó (amb o sense crosta làctia), nen i adult amb tendència atòpica. Conté actius amb acció emolient, protectora i calmant. Facilita el pentinat i proporciona brillantor al cabell. Testat pediàtrica i dermatològicament en pell atòpica.
0,00€   |   Més informació

LETI AT-4 CREMA FACIAL 100 ML
LETI AT-4 CREMA FACIAL 100 ML
Crema emolient específica per a la protecció integral de la pell atòpica davant del fred i altres agents externs. Actua com a coadjuvant en el tractament d'aquests 4 signes (sequedat, picor, irritació i risc de sobreinfecció). Testat pediàtrica i dermatològicament en pell atòpica.
13,85€   |   Més informació

ISDIN NUTRATOPIC PRO-AMP GEL DE BANY 750 ML
ISDIN NUTRATOPIC PRO-AMP GEL DE BANY 750 ML
Gel de bany emolient enriquit amb oli hidratant i protector. Higiene específica i suau de la pell atòpica i / o extremadament seca, que ajuda a alleujar la picor provocat per la deshidratació excessiva de la pell, gràcies al seu elevat contingut en oli hidratant. No resseca. Permet una higiene diària sense agressió, inhibeix l'adhesió bacteriana, gràcies a la seva formulació amb Rhamnonosoft. Provat pediàtrica i dermatològicament en pell atòpica. Hipoalergènic.
15,85€   |   Més informació

OHO EMULSIÓ 380 ML + GEL BANY OLEOHIDRATANT 400ML
OHO EMULSIÓ 380 ML + GEL BANY OLEOHIDRATANT 400ML
Emulsió Oleohidratant per a pells atòpiques sequedat extrema. Nodreix, protegeix i alleuja les pells sensibles i alterades. Indicada per a nens i adults. Amb formulació Biològica OHO com a ingredient actiu. PH fisiològic. Sense conservants, sense colorants i sense parabens.

Gel de bany Oleohidrant per a pells atòpiques sequedat extrema. Higiene de les pells sensibles i alterades. Indicat per a nens i adults. Amb formulació Biològica OHO com a ingredient actiu. PH fisiològic. Sense conservants, sense colorants i sense parabens.
21,95€   |   Més informació

PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL LOCIÖ 400 ML.
PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL LOCIÖ 400 ML.
Loció de ràpida absorció per a la cura diària de la pell atòpica, seca, irritada, descamada i, sovint, amb picor. Per minimitzar el risc d'irritacions i al·lèrgies cutànies, no s'han afegit parabens, perfums ni colorants. Eficàcia i tolerabilitat clínicament demostrades en pell atòpica. Suavitza la pell aspra i irritada, alleuja la picor. Apta per a nadons.
14,90€   |   Més informació

BALNEUM PLUS LOCIÓ CORPORAL 500ML.
BALNEUM PLUS LOCIÓ CORPORAL 500ML.
La sequedat cutània es caracteritza per l'alteració de l'equilibri entre aigua i lípids, que ocasiona un deteriorament de la funció de barrera de la pell, ocasionant sovint molèsties i picor.

La loció Balneum Plus conté una combinació d'ingredients que hidraten la pell, ajudant a regenerar i protegir la seva barrera hidrolipídica natural.

Conté urea que manté la hidratació de la pell i al mateix temps el polialcohol (laureth-6.5) alleuja la sensació de picor. El seu ús diari manté la pell relaxada, suau i llisa.

Utilització: aplicar diàriament especialment sobre zones extenses de la pell.
27,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL CREMA FORTE 40 ML
PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL CREMA FORTE 40 ML
Cures intensives per calmar la irritació i picor de la pell durant brots atòpica.
La fórmula, àcids grassos Omega regeneradors (a partir d'oli d'onagra i oli de llavor de raïm), l'antiinflamatori Licocalcó (extracte d'arrel de regalèssia) i Decandiol (component antipruritic i antibacterial), cura intensivament i alleuja la pell.

Apte per a nadons.

Com utilitzar: aplicar tan sovint com sigui necessari a les zones afectades. Es pot notar una sensació de frescor o una mica d'irritació durant uns segons.
9,75€   |   Més informació

ROCHE POSAY LIPIKAR LAIT PACK 2 X 400 ML
ROCHE POSAY LIPIKAR LAIT PACK 2 X 400 ML
Lipikar, amb aigua termal de la Roche Posay, proporciona una hidratació ultra suau per a tota la família.
Indicat per a pells seques i incòmodes de nens i adults. En especial per aquelles pells fràgis, molt tensionades i amb falta de flexibilitat.
Utilització: Apliqueu una vegada al dia sobre la pell prèviament neta.
29,75€   |   Més informació

OHO+ EMULSIÓ OLEOHIDRATANT 380 ML. PACK 2
OHO+ EMULSIÓ OLEOHIDRATANT 380 ML. PACK 2
Nodreix, protegeix i alleuja les pells sensibles i alterades. Fabricada amb formulació biològica d'olis d'oliva verge extra. Ideal per a pells atòpiques o amb sequedat extrema.

Utilització: aplicar després de la dutxa per tot el cos. A les zones més afectades, aplicar dues vegades al dia.
24,65€   |   Més informació

PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL CREMA FACIAL 50 ML
PH5 EUCERIN ATOPI CONTROL CREMA FACIAL 50 ML
Ideal per a la cura diària de la pell atòpica, seca, irritada, descamada i amb picor.
Amb l'ús de components d'origen natural, la fórmula, amb una combinació d'àcids grassos Omega molt concentrats i el calmant Licocalcó A (un extracte de l'arrel de regalèssia), restableix la pell, contribuint a restaurar la seva barrera natural i incrementant la seva elasticitat . Amb el seu ús regular, la pell millora substancialment.

Apte per a nadons. Sense perfums ni parabens.

Utilització: després de la higiene, aplicar acuradament al matí i a la nit sobre la cara i el coll.
9,75€   |   Més informació

LUTSINE XERAMANCE EMULSIÓ REESTRUCTURANT 400 ML.
LUTSINE XERAMANCE EMULSIÓ REESTRUCTURANT 400 ML.
Indicada per a pells molt seques i atòpiques. Apta per a nadons, nens i adults.

La tecnologia Lípid Constant 24 a base de midó d'arròs ajuda a la pell a retrovar el seu nivell d'hidratació constant i la manté durant 24h. La seva formulacó reforça els 3 constituents més importants dels lípids: àcids grassos essencials i ceramides.

La pell esdevé més llisa, suau i calmada. Sense perfum.

Aplicació: S'aconsella aplicar 1 o 2 vegades al dia per aconseguir que les pells seques i atòpiques assoleixin un nivell òptim d'hidratació.
26,40€   |   Més informació

ROCHE POSAY ISO UREA BÀLSAM PSORIASIS 100 ML
ROCHE POSAY ISO UREA BÀLSAM PSORIASIS 100 ML
Les pells psoriàsiques es caracteritzen per una hiperkeratització, signe d'una barrera cutània alterada, responsable de les espesses escates blanques de la pell, que acompanyen les picors i vermellors.

El baume ISO UREA respon a les necessitats específiques de les pells psoriàsiques: elimina les escates, lluita contra l'augment de les plaques i hidrata intensament.

Utilització: Apliqueu 1 o 2 vegades al dia sobre la pell ben neta, fent lleugers massatges sobre les zones afectades.
16,15€   |   Més informació

ROCHE POSAY LIPIKAR LAIT 400 ML
ROCHE POSAY LIPIKAR LAIT 400 ML
Lipikar, amb aigua termal de la Roche Posay, proporciona una hidratació ultra suau per a tota la família.
Indicat per a pells seques i incòmodes de nens i adults. En especial per aquelles pells fràgis, molt tensionades i amb falta de flexibilitat.
Utilització: Apliqueu una vegada al dia sobre la pell prèviament neta.
16,75€   |   Més informació

ATOPIC PIEL LOCIÓ CORPORAL 500 ML.
ATOPIC PIEL LOCIÓ CORPORAL 500 ML.
Loció corporal específicament formulada per la cura diària de la pell atòpica. Amb actius que ajuden a restaurar la barrera cutània i a recuperar la seva hidratació, emoliencia i les seves propietats protectores.Textura lleugera, de fàcil aplicació i ràpida absorció. Perfum hipoalergènic. Sense parabens, conservants afegits, ni colorants. Testat dermatològicament en pells atòpiques.

Aplicació: Aplicar diàriament sobre la pell neta i seca mitjançant un suau massatge tantes vegades com sigui necessari i especialment després del bany i abans de sortir a l'exterior.
15,75€   |   Més informació

LUTSINE XERAMANCE LOCIÓ HIDRATANT 400 ML.
LUTSINE XERAMANCE LOCIÓ HIDRATANT 400 ML.
Loció hidratant protectora, conté un exclusiu complex d'ingredients hidratants i glicerina que restaura la barrera cutània i retorna a la pell la seva suavitat i equilibri natural.
Utilització: aplicar tantes vegades com sigui necessari sobre cara i cos.
17,25€   |   Més informació

LUTSINE XERAMANCE PLUS CREMA 100 ML. PACK 2 UNIT.
LUTSINE XERAMANCE PLUS CREMA 100 ML. PACK 2 UNIT.
Xeramance Plus ha estat especialment formulada per alleujar la picor i restaurar la barrera cutània de les pells extremadament seques i atòpiques, especialment durant el brot de atopia. Apta per a nadons (de més de 3 mesos), nens i adults.

Conté un extracte natural d'alga amb propietats calmants. Restaura el contingut lipídic de la pell, aportant els principals components de la barrera cutània: ceramides i àcids grassos essencials.

Sense perfum. dermatològicament testat.
29,50€   |   Més informació

ISDIN IRALFARIS LOCIÓ CORPORAL 500 ML
ISDIN IRALFARIS LOCIÓ CORPORAL 500 ML
Indicada per estats descamatius cutanis. Específic per a la pell del psoriàtic que, per les seves especials característiques, pot presentar sovint estats descamatius d'intensitat variable, que requereixen una atenció dermatològica específica: hidratant, queratoreguladora i antipruïja.

Utilització: Aplicar sobre la pell, fent massatges fins a la seva total absorció. Es recomanen dues aplicacions diàries per a una millor resposta cutània.
18,10€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02