Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmàcia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp
solar
 
solar Rebre el sol sobre la nostra pell és una sensació agradable, però cal conscienciar-se de que s'han de prendre precaucions per protegir-nos del perill que comporta l'acció sobre la pell dels raigs solars. El sol és la causa principal del càncer de pell. Per aquest motiu és imprescindible l'ús de filtres solars per prendre el sol, que no s'utilitzaran mai com a única mesura protectora sinó com coadjuvants de les mesures físiques.

L'efectivitat dels protectors solars depèn de la seva aplicació correcta.
1. Aquestes substàncies no actuen immediatament, per tant no és correcte exposar-se al sol fins a 20 minuts després d'haver aplicat el protector.
2. No deixi d'aplicar-los en els dies ennuvolats.
3. La freqüència de renovació habitual dels protectors solars és cada 2 hores.
4. L'aplicació s'ha de fer fregant i estenent bé. Assegura't que cobreix totes les àrees corporals exposades, especialment la cara, els peus, les mans, així com parts de les cames i braços no cobertes per la roba. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

HELIOCARE 360º JUNIOR ORAL 20 SOBRES
HELIOCARE 360º JUNIOR ORAL 20 SOBRES
Conté un extracte ric en compostos antioxidants d'origen natural que protegeixen enfront dels radicals lliures generats per l'exposició solar i per agressió ambiental, en diversos processos metabòlics. Prendre 1 sobre al dia abans de l'exposició solar en nens a partir de 4 anys i 2 sobres en nens majors de 10 anys.
0,00€   |   Més informació

HELIOCARE 360º PEDIATRICS ATOPIC LOTION SPRAY SPF5
HELIOCARE 360º PEDIATRICS ATOPIC LOTION SPRAY SPF5
Fórmula hipoalergènica testada en pells atòpiques i sensibles. Inclou arginina i glicerina, que contribueixen a la hidratació i a el bon estat de la funció barrera de la pell, afeblida en aquest tipus de pells. El seu format en spray amb pistola permet una dosificació adequada i facilita la seva aplicació. Ultralleuger, fàcil d'estendre i resistent a l'aigua.
21,50€   |   Més informació

HELIOCARE 360º PEDIATRICS TRANSPARENT SPRAY 200 ML
HELIOCARE 360º PEDIATRICS TRANSPARENT SPRAY 200 ML
El seu format en spray continu transparent, permet protegir fàcilment la pell dels nens. Eficaç fins i tot sobre la pell mullada gràcies a la seva fórmula WET SKIN, amb un acabat invisible i de ràpida absorció. Hipoalergènic, resistent a l'aigua i resistent a la sorra.
19,50€   |   Més informació

HELIOCARE SPF 90 CREMA 50 ML.
HELIOCARE SPF 90 CREMA 50 ML.
Fotoinmunoprotecció molt alta per a pells especialment vulnerables o sensibles al dany provocat per la radiació UVA / UVB. Elaborat amb Fernblock, compost d'origen natural amb propietats fotoprotectores, antioxidants i immunoprotectores.
Innovadora textura de fàcil absorció, especialment adaptada a pells normals i seques.

Utilització: Aplicar de forma generosa i uniforme abans de l'exposició solar. Reaplicar freqüentment, especialment després banys prolongats o sudoració excessiva.
0,00€   |   Més informació

HELIOCARE 360º SPF50 GEL OIL-FREE PELL MIXTA BRONZ
HELIOCARE 360º SPF50 GEL OIL-FREE PELL MIXTA BRONZ
Combinació de fotoprotecció avançada amb els beneficis del maquillatge. No comedogènic, amb acció seborreguladora i acabat mat dry touch, és una fórmula perfecta per a tot tipus de pells, fins i tot mixtes i grasses.
19,85€   |   Més informació

HELIOCARE 360º GEL OIL-FREE BEIG 50 ML
HELIOCARE 360º GEL OIL-FREE BEIG 50 ML
Fotoinmunoprotector amb color, enriquit amb actius amb propietats antioxidants i reparadores. Fórmula oil-free indicada en pells normals, mixtes i grasses. Protegeix, unifica i cobreix les imperfeccions, proporcionant un acabat natural i sense brillantors. Textura lleugera toc sec.
0,00€   |   Més informació

VICHY CAPITAL SOLEIL LLET IP 50+ 300 ML LOT DE 2
VICHY CAPITAL SOLEIL LLET IP 50+ 300 ML LOT DE 2
Proporciona una molt alta protecció contra els raigs UVA/UVB. Apta per a cara i cos.
Indicada per a pells sensibles

Utilització: Apliqueu just abans de l'exposició, renoveu l'aplicació freqüentment, sobretot després d'haver estat en contacte amb l'aigua.
27,99€   |   Més informació

HELIOCARE 360º PEDIATRICS SPF50 MINERAL 50 ML + AT
HELIOCARE 360º PEDIATRICS SPF50 MINERAL 50 ML + AT
És un pack de fotoprotecció solar infantil en forma de fluid amb filtres minerals i loció en spray, pensat per a la cara i el cos de nens amb pells sensibles o atòpiques. És ideal per protegir, neutralitzar i reparar la pell enfront del dany solar, així com, hidratar i cuidar la barrera dèrmica dels més petits.
32,70€   |   Més informació

HELIOCARE 360º PEDIATRICS SPF50 MINERAL 50 ML + LO
HELIOCARE 360º PEDIATRICS SPF50 MINERAL 50 ML + LO
Tractament de protecció solar per a infants amb pells sensibles. El Mineral, amb textura ultralleugera i resistent a l'aigua és ideal per a la cara. La loció en spray, amb una fórmula lleugera, és fàcil d'aplicar i de ràpida absorció i està indicada per al cos.
30,95€   |   Més informació

HELIOCARE 360º PEDIATRICS LOTION 200 ML
HELIOCARE 360º PEDIATRICS LOTION 200 ML
És un filtre solar d'espectre complet en una formulació de loció fluida i fàcil d'escampar. Compta amb actius hidratants i protectors ben tolerats i està especialment indicat per a la protecció de la delicada pell dels nens.
19,50€   |   Més informació

HELIOCARE ADVANCED GEL SPF50 200 ML PACK DUPLO
HELIOCARE ADVANCED GEL SPF50 200 ML PACK DUPLO
És un gel fotoinmunoprotector no comedogènic, fàcil d'absorbir i que no deixa restes blanquinoses sobre la pell evitant els problemes de l'excés de greix.
Està formulat amb l'exclusiva tecnologia solar patentada Fernblock i la combinació de filtres més avançats, que asseguren la major cobertura davant els efectes nocius dels raigs solars sobre la pell.
28,95€   |   Més informació

HELIOCARE ADVANCED SPRAY SPF50 200ML PACK DUPLO
HELIOCARE ADVANCED SPRAY SPF50 200ML PACK DUPLO
És un Spray Fotoprotector en forma de crema lleugera amb protecció alta (SPF50) formulada amb filtres solars i actius reparadors i antioxidants, que protegeix, neutralitza i repara el dany solar.
28,95€   |   Més informació

HELIOCARE 360º INVISIBLE SPRAY SPF50 200ML PACK DU
HELIOCARE 360º INVISIBLE SPRAY SPF50 200ML PACK DU
Spray fotoprotector continu d'acabat invisible. Especialment dissenyat per a cobrir les més altes exigències en fotoprotecció amb un format còmode i fàcil d'aplicar. Ideal per aplicar en qualsevol situació, fins i tot sobre pell mullada. Indicat per a tot tipus de pells, fins i tot sensible. Protegeix, neutralitza i repara la pell.
28,95€   |   Més informació

VICHY IDEAL SOLEIL AIGUA PROTECTORA IP30+ 200 ML
VICHY IDEAL SOLEIL AIGUA PROTECTORA IP30+ 200 ML
Aigua de protecció solar SPF30 + formulada per oferir una òptima i alta protecció solar enfront de la radiació UVA i UVB. Afavoreix la hidratació, tonifica la pell i la allisa.
No deixa brillantors, ni sensació greixosa.
19,25€   |   Més informació

VICHY IDEAL SOLEIL ANTI-EDAT IP50+ 50 ML
VICHY IDEAL SOLEIL ANTI-EDAT IP50+ 50 ML
Alta protecció solar que actua sobre els 3 signes de l'edat: redueix les arrugues, millora l'elasticitat i estimula la lluminositat de la pell.
12,00€   |   Més informació

MUSTELA SOLAR NENS IP 50+ LAIT 100 ML
MUSTELA SOLAR NENS IP 50+ LAIT 100 ML
La nova llet solar molt alta protecció de Mustela ha estat específicament concebuda per protegir la pell fràgil de nadons i nens dels riscos relacionats amb el sol, des del naixement. El seu nou sistema filtrant organomineral garanteix una molt alta protecció UVB (índex SPF 50 +), que cobreix també els UVA, adaptada a la pell delicada dels nadons i els nens. Ofereix una protecció cel·lular reforçada per preservar les defenses naturals de la pell i prevenir els danys cel·lulars, gràcies al seu complex vegetal extret de l'alvocat, associat a la vitamina E antioxidant. Reforça la barrera cutània gràcies a l'oli d'alvocat i limita la deshidratació.
15,75€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS POCKET SPF 50+ 30ML
ROCHE POSAY ANTHELIOS POCKET SPF 50+ 30ML
Crema solar, en mida de butxaca, que li garanteix la màxima protecció contra els efectes nocius del sol. És ideal per a la protecció de pells sensibles.
7,85€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS IP50+ CREMA CONFORT ULTRA AM
ROCHE POSAY ANTHELIOS IP50+ CREMA CONFORT ULTRA AM
Protecció molt alta d'ampli espectre contra els raigs (UVA + UVB) i contra alguns danys produïts per la contaminació i els infrarojos.
Testat sota control dermatològic en pell sensible i reactiva.
Testat sota control oftalmològic en ulls sensibles i a la zona del contorn.
Testat en usuaris de lents de contacte.
12,95€   |   Més informació

EUCERIN SOLAR SPF50 INFANTIL SPRAY 200 ML DUPLO
EUCERIN SOLAR SPF50 INFANTIL SPRAY 200 ML DUPLO
Òptima protecció solar per a la pell dels nens. Apte a partir dels 6 mesos d'edat. Compatibilitat cutània clínicament demostrada, fins i tot adequada en pells atòpiques. Extra resistent a l'aigua. Sense perfums ni colorants.
17,80€   |   Més informació

EUCERIN SOLAR SPF 30 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
EUCERIN SOLAR SPF 30 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
Protecció solar alta. Protegeix i alleuja la pell sensible. Spray de ràpida absorció, no gras ni enganxós i resistent a l'aigua.
13,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN LOTION PHOTOAGING CONTROL SPF50 15
PH5 EUCERIN SUN LOTION PHOTOAGING CONTROL SPF50 15
És una loció solar de protecció 50 de textura ultra lleugera capaç de prevenir l'envelliment cutani a causa de l'exposició solar a més de reduir les arrugues o altres signes d'envelliment.
12,00€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN SPF50 SPRAY SENSITIVE PROTECT 200
PH5 EUCERIN SUN SPF50 SPRAY SENSITIVE PROTECT 200
Un protector solar corporal avançat en esprai. Calma la pell sensible i la protegeix del dany provocat pel sol. També apte per a pell atòpica.
12,90€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN SPF50 LOCIÓ 150ML + REGAL
PH5 EUCERIN SUN SPF50 LOCIÓ 150ML + REGAL
Loció solar d'alta protecció SPF 50. Conté filtres UVA / UVB d'alta eficàcia, i incorpora l'única protecció biològica amb Licocalcón-anti-oxidant d'origen natural-que protegeix la pell des de les capes més profundes contra els danys causats pel sol.

Forma d'ús:
Aplicar generosament abans de l'exposició solar.Reaplicar regularment especialment després del bany.
10,90€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN PF 50 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
PH5 EUCERIN SUN PF 50 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
Protegeix la pell dels danys causats pel sol. Textura no grassa ni enganxosa. Resistent a l'aigua. Protecció alta UVA / UVB, segons normativa UE. Molt bona compatibilitat cutània en pell sensible i fins i tot en pell amb tendència acneica.
12,90€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ FUSION WATER COLOR 50 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ FUSION WATER COLOR 50 ML
Fotoprotector facial de base aquosa, textura fresca i absorció immediata per a ús diari. La seva fórmula amb color unifica el to i dissimula imperfeccions de la pell. Amb àcid hialurònic que millora la seva elasticitat. Aporta un acabat sec i mat. No comedogènic.
17,85€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ AGE REPAIR FUSION WATER 50
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ AGE REPAIR FUSION WATER 50
Fluid facial fotoprotector antienvelliment. Alta protecció que ajuda a prevenir el dany solar. Contribueix a la reparació del dany solar acumulat a nivell cel·lular.
22,85€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE WATER TOUCH SPF50+ 50 ML
CUMLAUDE SUNLAUDE WATER TOUCH SPF50+ 50 ML
Protecció facial ultralleugera de base aquosa que es fon amb la pell i proporciona una delicada sensació de frescor amb un acabat sedós i mat.
11,85€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE DRY TOUCH SPF50+ 200 ML
CUMLAUDE SUNLAUDE DRY TOUCH SPF50+ 200 ML
Molt alta protecció solar ultralleugera i amb acabat sec. Resistent a l'aigua. Format bruma. Hipoalergènic, sense parabens ni colorants ni perfum.
12,25€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE FROZEN MOUSSE 150 ML
CUMLAUDE SUNLAUDE FROZEN MOUSSE 150 ML
Molt alta protecció solar en mousse refrescant. Resistent a l'aigua. Hipoalergènic, sense parabens ni colorants ni perfum.
10,50€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ CREMA SENSE PERFUM 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ CREMA SENSE PERFUM 50 ML
És un protector solar facial adaptat a les pells seques. Sense efecte blanc. Molt alta protecció per a les pells sensibles. Protecció ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable. Sense silicona. SENSE PERFUM.
11,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ CREMA AMB PERFUM 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ CREMA AMB PERFUM 50 ML
És un protector solar facial adaptat a les pells seques. Sense efecte blanc. Molt alta protecció per a les pells sensibles. Protecció ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable. Sense silicona. AMB PERFUM.
11,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ CREMA AMB COLOR 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ CREMA AMB COLOR 50 ML
Fotoprotector amb color (to uniforme). Alta protecció solar per a la pell sensible del rostre. Protecció d'ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable.
11,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR BRUMA SATINADA SPF30 150 ML
AVENE SOLAR BRUMA SATINADA SPF30 150 ML
Agradable fotoprotector cutani que protegeix tot tipus de pell, fins i tot sensibles, de l'agressió solar abastant en ampli espectre, raigs UVA i UVB. Presenta una textura en oli de molt fàcil aplicació i amb un acabat fresc i transparent que no necessita extensió. Indicat per a ús corporal i facial.
16,30€   |   Més informació

AVENE SOLAR CLEANANCE SPF50+ 50 ML
AVENE SOLAR CLEANANCE SPF50+ 50 ML
Matificant. Molt alta protecció solar per a les pells grasses amb tendència acneica. Resistent a l'aigua. Protecció ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable. Sense silicona. Oil-Free.
11,85€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SOLAR SPF50+ CREMA AMB COLOR 50 ML
PH5 EUCERIN SOLAR SPF50+ CREMA AMB COLOR 50 ML
Crema solar de molt alta protecció amb color que ajuda a prevenir el fotoenvelliment, redueix visiblement els signes de l'edat i proporciona un to bronzejat natural a la pell. Sense perfum.
10,85€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS IP 50 SPRAY 200 ML + POSTHEL
ROCHE POSAY ANTHELIOS IP 50 SPRAY 200 ML + POSTHEL
Anthelios IP 50+:
Indicada per a pells sensibles o amb intolerència al sol (al·lèrgies solars). Proporciona protecció llarga i fotoestable als rajos UBV/UVA. Textura fresca, molt lleugera, no graixosa.

Posthelios:
Crema reparadora per després del sol. Calma les sansacions de cremor a la pell. Textura cremosa i fàcil d'aplicar.
9,95€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN FLUID SPF50 PHOTOAGING CONTROL 50
PH5 EUCERIN SUN FLUID SPF50 PHOTOAGING CONTROL 50
PH5 Eucerin photoaging ajuda a prevenir el fotoenvelliment.
Redueix visiblement les arrugues a la cara i escot i millor a l'aspecte de la pell.

Utilització: aplicar generosament abans de l'exposició solar i reaplicar freqüentment, especialment després del bany, de suar o de l'assecat amb la tovallola per mantenir la protecció original.
10,85€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS SPF50+ STICK LABIAL 4G
ROCHE POSAY ANTHELIOS SPF50+ STICK LABIAL 4G
Protecció solar molt alta per a llavis sensibles. Hidratant i resistent a l'aigua. Apte per a intolerants al níquel.
6,35€   |   Més informació

SDIN SOLAR 50+ PEDIATRICS SPRAY TRANSPARENT 200ML
SDIN SOLAR 50+ PEDIATRICS SPRAY TRANSPARENT 200ML
Fotoprotector Isdin Pediatrics Transparent Spray SPF 50 és un gel transparent en spary, de fàcil aplicació i extensió, i ràpida absorció. El seu format està especialment indicat per a nens de curta edat als quals és difícil mantenir quiets durant l'aplicació.
18,75€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA 100+ACTIVE UNIFY COLOR 5
ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA 100+ACTIVE UNIFY COLOR 5
És un fluid amb acció despigmentant que aclareix i unifica el to de la pell i ajuda a reduir i prevenir les taques solars. Té una protecció 2 vegades superior al mínim requerit en un protector solar enfront dels raigs UVA. Excel.lent cosmeticitat: textura que es fon amb la pell per a una agradable aplicació diària.

Aplicació: Aplicar generosament sobre la pell neta i seca diàriament, al matí i al migdia.
19,75€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN SPF50 LOCIÓ EXTRA LLEUGERA 400ML +
PH5 EUCERIN SUN SPF50 LOCIÓ EXTRA LLEUGERA 400ML +
Eucerin Sun Loció Extra Light FPS 50 és una loció extralleugera que s'absorbeix immediatament a la pell per proporcionar un elevat nivell de protecció solar.

Aquesta loció solar extralleugera ofereix una tecnologia avançada contra els danys que produeixen els raigs ultraviolats.
16,95€   |   Més informació

ROCHE POSAY SPF50+ LLET CORPORAL 250ML SENSE PERFU
ROCHE POSAY SPF50+ LLET CORPORAL 250ML SENSE PERFU
Llet solar de molt alta protecció amb filtres químics. Indicada per a al·lèrgies solars. No conté perfums ni parabens. Aplicar immediatament abans de l'exposició solar. Renovar freqüentment.
16,50€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA 100+ ACTIVE UNIFY S/C 50
ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA 100+ ACTIVE UNIFY S/C 50
És un fluid amb acció despigmentant, amb SPF 119 i UVA in-vitro 49, que aclareix i unifica el to de la pell. Ajuda a reduir les taques solars gràcies al seu DP3-Unify complex: amb eficàcia despigmentant demostrada en la regulació de la producció de melanina, aconseguint reduir gradualment les taques solars i unificar el to de pell.
19,85€   |   Més informació

ISDIN SOLAR 50+ SPRAY TRANSPARENT WET SKIN 200ML
ISDIN SOLAR 50+ SPRAY TRANSPARENT WET SKIN 200ML
Spray transparent per a pell mullada. Fotoprotector específicament desenvolupat per aplicar-se tant sobre pell mullada com seca. La tecnologia Wetflex és permeable a l'aigua i permet l'absorció en pell mullada sense deixar residu blanc, mantenint el factor de protecció. Per a tot tipus de pell.
19,65€   |   Més informació

AVENE SOLAIRE SPF 50 COMPACTE  SABLE 10 G.
AVENE SOLAIRE SPF 50 COMPACTE SABLE 10 G.
Avène compacte SPF50 + no conté parabens ni filtres químics, per la qual cosa constitueix el maquillatge perfecte per a aquelles persones que presenten pells seques, molt sensibles o irritades. No obstant això, una de les principals característiques del compacte Avène és que incorpora un fotoprotector 100% mineral que protegeix la pell de la radiació solar.
15,00€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR EXTEM 100+
ISDIN FOTOPROTECTOR EXTEM 100+
Ajuda a prevenir alteracions de pigmentació causades pel sol, gràcies a la seva protecció tres vegades superior que un fotoprotector SPF 50 + contra els raigs UVA, que són els que estimulen la formació de pigmentació. Indicada per a pells altament sensibles.

Utilització: Ús diari. Aplicar generosament sobre la pell seca, mitja hora abans de l'exposició solar. Reaplicar cada 2 hores, i tan sovint com sigui necessari, especialment després nedar, transpirar o assecar-se.
19,25€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS ULTRA IP50+ BB CREMA AMB COL
ROCHE POSAY ANTHELIOS ULTRA IP50+ BB CREMA AMB COL
És un producte amb una protecció solar molt alta que està combinada amb aigua termal de La Roche Posay que aporta l'efecte relaxant i antioxidant característic.
Amb aquesta formulació de producte, que no conté perfum o parabens, el fa apte per a tot tipus de pells, tot i que tinguis un cutis delicat, amb risc d'al·lèrgies o sensible.
12,95€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSION FLUID 50ML
ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSION FLUID 50ML
Gel amb aspecte de crema per a pells grasses. Especialment indicat per a pells hiperreactives al sol, fotodermatosis, fotosensibilitat causa de certs medicaments, taques pigmentàries, taques de l'embaràs, envelliment prematur de la pell i alteracions immunològiques. Indicat en teràpies fotoprotectores d'ús repetitiu i llarga durada.
17,90€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ SPRAY TRANSPARENT 250 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ SPRAY TRANSPARENT 250 ML
Isdin Fotoprotector SPF50 + Spray Transparent està especialment indicat per a pells hiperreactives al sol, fotodermatosis, fotosensibilitat a causa de certs medicaments, taques pigmentàries, taques de l'embaràs, envelliment prematur de la pell i alteracions immunològiques. Indicat en teràpies fotoprotectores d'ús repetitiu i de llarga durada.
17,95€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS XL IP 50+ ULTRA LLEUGER 50ML
ROCHE POSAY ANTHELIOS XL IP 50+ ULTRA LLEUGER 50ML
Anthelios XL SPF 50 + Fluid ULTRA-LLEUGER conté la màxima protecció contra els raigs solars UVA i UVB.
Dissenyat per a pells sensibles o amb tendència a al·lèrgies al sol.
Ajuda a prevenir les taques causades pel sol.
Amb perfum, sense parabens i resistent a l'aigua.
12,50€   |   Més informació

ISDIN SOLAR 50+ NENS SPRAY TRANSPARENT WET SKIN 20
ISDIN SOLAR 50+ NENS SPRAY TRANSPARENT WET SKIN 20
Proporciona sensació de frescor i s'absorbeix ràpidament sense deixar residu gras ni blanc. Potència el sistema immunitari de la pell del nen gràcies a la seva formulació amb filtres biològics: vitamina E i dexpantenol. Òptima aplicació en qualsevol part del cos, fins i tot en les zones de difícil accés, gràcies a la vàlvula que facilita una difusió contínua, homogènia i en qualsevol posició. Molt resistent a l'aigua i a la fricció.
18,75€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ FUSION WATER 50ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ FUSION WATER 50ML
Primer fotoprotector facial de base aquosa (no oliosa) que ofereix una revolucionària protecció UV invisible, fresca i d'absorció immediata per a ús diari. Base ideal per a maquillatge. Conté igredientes antiaging (àcid hialurònic) i antioxidants (vitamina E).
17,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF 50 COMPACT DORE 10 G.
AVENE SOLAR SPF 50 COMPACT DORE 10 G.
La seva fórmula sense filtre químic i sense perfum, està adaptada a la protecció de les pells intolerants a aquest tipus de filtres, irritades o sotmeses a algun tipus d'operació quirúrgica.
Forma d'ús:
Aplicar uniformement abans de l'exposició solar. Renovar amb freqüència en cas d'exposicions prolongades al sol.-
15,00€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ GEL-CREMA 200 ML.
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ GEL-CREMA 200 ML.
Gel amb aspecte de crema per a pells normals i grasses especialment hiperreactives al sol, fotodermatosi, fotosensibilitat causada per l'ús de medicaments, et.
Aplicació: Escampar sobre la pell seca, mitja hora abans de l'exposició solar. Re-aplicar després de banyar-se o eixugar-se.
19,75€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSIÓ GEL 100ML
ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSIÓ GEL 100ML
Protector solar amb tecnologia FUSIÓ per a un màxim rendiment. Gel transparent ultralleuger. No deixa residu. Efecte refrescant immediat, ajuda a equilibrar la temperatura corporal durant l'exercici. Transpirable. Eficaç sobre pell mullada. Resistent a l'aigua i a la suor. Ideal per al seu ús en zones piloses. Apte per a tot tipus d'esports i condicions.
17,15€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR SPF30 SUNBRUSH MINERAL
ISDIN FOTOPROTECTOR SPF30 SUNBRUSH MINERAL
Brotxa fotoprotectora facial d'ús diari i ampli espectre amb filtres UVB i UVA 100% minerals. Ofereix una alta protecció invisible, aplicable sobre pell maquillada, ideal per a retocs. La seva textura en pols, matifica i deixa respirar la pell amb un acabat natural. Amb reflectors de llum, que mostren la pell visualment més llisa i sense arrugues. Amb actius antipol·lució que protegeixen la pell dels contaminants ambientals.

Forma d'ús: aplicar generosament sobre la pell seca i prèviament hidratada, abans de l'exposició solar.
23,75€   |   Més informació

ISDIN SOLAR EXTREM 50+ LOCIÓ SPRAY CONTINUOUS 200M
ISDIN SOLAR EXTREM 50+ LOCIÓ SPRAY CONTINUOUS 200M
Loció en esprai. Fotoprotector per a pells normals o seques i sensibles al sol.
Testat dermatològicament. No sensibilitzant. Fórmula biodegradabe.
20,85€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 30 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 30 SPRAY TRANSPARENT 200 ML
Fotoprotector en esprai transparent i refrescant. Lleuger i transpirable com una segona pell. El seu assecat immediat evita que s'enganxi la sorra. Apte per a tot tipus de pell.
15,90€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 30 SPRAY CONTINUOUS 200 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 30 SPRAY CONTINUOUS 200 ML
Protegeix i refresca en qualsevol direcció. Proporciona sensació de frescor i s'absorbeix ràpidament sense deixar residu gras ni blanc. Òptima aplicació en qualsevol part del cos, fins i tot en les zones de difícil accés, gràcies a la vàlvula que facilita una difusió contínua, homogènia i en qualsevol posició.
16,95€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 30 GEL-CREMA 200ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 30 GEL-CREMA 200ML
Fotoprotector per a pells normals i grasses, sensibles al sol, taques pigmentàries i alteracions cutànies degudes al sol.
Aplicar generosament abans de l'exposició solar. Reaplicar cada 2 hores i després de transpirar, nedar o assecar-se amb tovallola.
19,45€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF 50+ INFANTIL LLET 250ML
AVENE SOLAR SPF 50+ INFANTIL LLET 250ML
És una llet solar infantil transparent, resistent a l'aigua i amb una protecció solar molt alta Spf +50. Indicada per a pells sensibles i clares. Especialment formulada per a la pell dels nens.
16,35€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM UVA 50+ COMPACTE BRONCE
ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM UVA 50+ COMPACTE BRONCE
Maquillatge compacte per a tot tipus de pells. Està especialment indicat per a pells hiperreactives al sol, fotodermatosis, fotosensibilitat causa de certs medicaments, taques pigmentàries, taques de l'embaràs, envelliment prematur de la pell i alteracions immunològiques. Indicat en teràpies fotoprotectores d'ús repetitiu i llarga durada.
17,90€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSION FLUID COLOR
ISDIN FOTOPROTECTOR EXTREM 50+ FUSION FLUID COLOR
Fotoprotector Isdin Fusion Fluid Color SPF 50 conté actius antienvelliment com l'àcid hialurònic i la vitamina E, d'acció antioxidant, que eviten la formació de radicals lliures. Especialment indicat per al fotoenvelliment, les taques pigmentàries i les alteracions cutànies causades pel sol. Resistent a l'aigua.
16,50€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA AGE REPAIR 50ML
ISDIN FOTOPROTECTOR ULTRA AGE REPAIR 50ML
Fotoprotector pensat per a totes aquelles persones que han estat exposades a les radiacions solars. Ajuda a prevenir el dany solar i repara els danys produïts pel sol.
Protecció molt alta amb SPF 50 + (32 UVA) amb textura Fusion Fluid.
Contribueix a la reparació de l'ADN.
Ajuda a reparar el dany solar acumulat a nivell cel·lular.
Reverteix els signes del fotoenvelliment.
Aporta lluminositat i millora l'aspecte de la pell i promou la producció de col·lagen.
20,55€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE 50+ ANTIAGING 50ML
CUMLAUDE SUNLAUDE 50+ ANTIAGING 50ML
Cumlaude Sunlaude és una emulsió d'alta protecció solar. Especialment indicat per combatre l'envelliment. Amb complex Age-Reviu: Pycnogen, àcid hialurònic i proteïnes de blat. Oil-free. Resistent a l'aigua.
15,25€   |   Més informació

ROCHE POSAY ANTHELIOS IP 50 FLUID KA 50 ML
ROCHE POSAY ANTHELIOS IP 50 FLUID KA 50 ML
Per a pells seques o deshidratades amb alt risc d'exposició a UV diaris.
Hidratació 24 hores, combinada amb una fotoprotecció diària SPF 50+, d'ampli espectre i equilibrada UVA-UVB.
Lliure de fragàncies i parabens. No comedogènic. Testat sota control dermatològic.
Es pot utilitzar com a base de maquillatge.
18,25€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF 50+ LLET MINERAL PELLS INTOLERANTS
AVENE SOLAR SPF 50+ LLET MINERAL PELLS INTOLERANTS
Molt alta protecció per a les pells intolerants o fragilitzades. Eficaç contra els raigs UVB-UVA llargs i curts. Sense filtre químic. Sense parabens. Sense perfum. Molt resistent a l'aigua. Fotoestable.
13,25€   |   Més informació

PH5 EUCERIN SUN SPF 50+OIL CONTROL DRY TOUCH 50ML
PH5 EUCERIN SUN SPF 50+OIL CONTROL DRY TOUCH 50ML
Eucerin Sun Gel-Crema Oil Control Toc Sec FPS 50 + és un protector solar d'ús diari amb un factor de protecció solar molt alt, formulat específicament per a la pell grassa i propensa a l'acné. Combina protecció de nivell superior contra els danys de la pell induïts pel sol i una solució activa per millorar l'estat de la pell.
10,85€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 30 CREMA ANTIARRUGUES 50 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 30 CREMA ANTIARRUGUES 50 ML
Fotoprotector en crema per protegir la zona de la cara, coll i escot. Amb àcid hialurònic, potents filtres UVA / B i una fórmula fotoestable, que brinden una adequada cobertura davant els efectes nocius del sol i del fotoenvelliment. Molt hidratant i antiarrugues. Ideal per utilitzar durant tot l'any en pells normals i seques.
14,65€   |   Més informació

SENSILIS COMODYNES SELF-TANNING INTENSIVE 8U
SENSILIS COMODYNES SELF-TANNING INTENSIVE 8U
La nova tovalloleta autobronzejadora intensiva proporciona un bronzejat més intens i durador en tan sols 3 hores. Bronzeja de forma natural i uniforme la pell de cara, coll i escot de forma segura i neta. El to aconseguit equival al de l'aplicació de 2 tovalloletes Self-Tanning Original en dies consecutius.
7,60€   |   Més informació

AVENE SOLAIRE SPF 30 CREMA AMB COLOR 50 ML.
AVENE SOLAIRE SPF 30 CREMA AMB COLOR 50 ML.
La crema solar d'Avène, SPF 30, proporciona una protecció alta contra els raigs UVA solars, alhora que uniformitza el color de la pell, gràcies a la seva aportació de color.
Unifica el to i és resistent a l'aigua. Crema amb color ideal per utilitzar com a base de maquillatge.
Un complex fotoprotector estable i eficaç, que inclou l'aigua termal d'Avène, amb propietats calmants i desensibilitzants.
11,95€   |   Més informació

SENSILIS CUMLAUDE SUNLAUDE 100+ COMFORT 50 ML.
SENSILIS CUMLAUDE SUNLAUDE 100+ COMFORT 50 ML.
És un fluid de textura ultralleugera que es fon amb la pell. De fàcil extensibilitat i absorció immediata, assegura el màxim confort i garanteix una màxima protecció davant les radiacions UVB-UVA.
Està especialment indicat per a: prevenir alteracions de pigmentació pel sol, fotodermatosi, pells altament fotosensibles, molt clares, intolerants al sol.

Mode d'ús: Aplicar generosament i uniforme 30 minuts abans d'exposar al sol
17,75€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE 50+ COLOR 50ml
CUMLAUDE SUNLAUDE 50+ COLOR 50ml
L'emulsió Sunlaude SPF 50 + color és un producte formulat amb pigments de color que s'adapta a tot tipus de pells amb textura de fàcil extensibilitat. Assegura una molt alta protecció enfront dels raigs UVB i els UVA. Protegeix de manera duradora la pell tant del sol com dels danys cel·lulars invisibles vinculats als UVA.
15,25€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE AK-REPAIR ULTRA FLUID 50ml
CUMLAUDE SUNLAUDE AK-REPAIR ULTRA FLUID 50ml
Emulsió fluida per a la prevenció i tractament protector coadjuvant de queratosi actínica (AK) i altres formes de càncer cutani no melanoma (NMSC). Protegeix la pell de les radiacions ultraviolades UVB > 100 i UVA > 50.
18,00€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF 50+ CREMA COLOR 50 ML LOT DE 2
AVENE SOLAR SPF 50+ CREMA COLOR 50 ML LOT DE 2
Fotoprotector amb color (to uniforme). Alta protecció solar per a la pell sensible del rostre. Protecció d'ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable.
21,40€   |   Més informació

EUCERIN SOLAR SPF50 SPRAY DRY TOUCH 200 ML DUPLO
EUCERIN SOLAR SPF50 SPRAY DRY TOUCH 200 ML DUPLO
Esprai solar transparent de toc sec i de molt alta protecció. Textura ultralleugera per a una protecció ràpida, contínua i refrescant.
19,90€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ FLUID SENSE PERFUM 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ FLUID SENSE PERFUM 50 ML
Molt alta protecció solar per la cara i pells sensibles normals a mixtes.
Protecció d'ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable.
Tacte sec. Oil-free. SENSE PERFUM.
11,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ FLUID AMB COLOR 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ FLUID AMB COLOR 50 ML
Molt alta protecció solar de la cara per a pells sensibles normals a mixtes.
Protecció d'ampli espectre UVB-UVA. Fotoestable.
Unificant. Tacte sec. Oil-free.
11,85€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ FLUID AMB PERFUM 50 ML
AVENE SOLAR SPF50+ FLUID AMB PERFUM 50 ML
Fotoprotector solar de molt alta protecció contra els raigs UVA / UVB. Indicat per a pells normals a mixtes. Acabat mat i sense brillantors. A més està enriquida amb aigua termal que té propietats calmants i anti-irritants. AMB PERFUM.
11,85€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE SPRAY SOLAR 50+ 200 ML ADULT PAC
CUMLAUDE SUNLAUDE SPRAY SOLAR 50+ 200 ML ADULT PAC
Spray transparent de molt alta protecció solar. Eficaz, fins i tot, en pell mullada. Resistent a l'aigua. Testat dermatològicament.
18,75€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE SPF 50+ SPRAY SOLAR 200 ML INFAN
CUMLAUDE SUNLAUDE SPF 50+ SPRAY SOLAR 200 ML INFAN
Sunlaude SPF 50 + Infantil Esprai aerosol nova fórmula resistent a l'aigua per a la pell fràgil del nen i nadó amb un efecte protector amb filtres d'alta tolerància.
Aplicar 30 minuts abans de l'exposició solar, sobre la pell neta i seca. Renovar freqüentment l'aplicació cada 2 hores i després del bany. Augmentar el temps d'exposició al sol, de manera progressiva. El seu ús és extern evitar el contacte amb ulls i mucoses.
18,75€   |   Més informació

ISDIN AFTER SUN 500 ML
ISDIN AFTER SUN 500 ML
Loció corporal que ajuda a alleujar la cremor i enrogiment de la pell produïts pel sol. Suavitza i retorna a la pell la seva finor natural. Per a tot tipus de pells.
Sense parabens i no sensibilitzant.
10,75€   |   Més informació

ISDIN AFTERSUN EFECTE IMMEDIAT 200ML
ISDIN AFTERSUN EFECTE IMMEDIAT 200ML
Loció corporal post-solar en esprai d'efecte immediat. Calma, refresca i repara intensament la pell després de l'exposició solar. Ofereix un efecte antioxidant gràcies al seu contingut en vitamina E. Promou la prolongació del bronzejat. Aplicació 360º.
9,80€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ SPRAY ADULTS 200ML
AVENE SOLAR SPF50+ SPRAY ADULTS 200ML
Avene Solar Spray SPF50 + és un protector solar eficaç, d'ampli espectre contra la raciación UVB i UVA. Està especialment indicat per a pells hipersensibles i per a aquelles que se sotmeten a condicions d'insolació extremes.
Avene Solar Spray SPF50 + és resistent a l'aigua.
Aporta propietats calmants i antioxidants, gràcies a la riquesa de l'Aigua termal Avene.
És un protector solar lliure de perfums i parabens.
9,95€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF50+ SPRAY NENS 200 ML
AVENE SOLAR SPF50+ SPRAY NENS 200 ML
Eficaç contra el conjunt dels rajos solars (UVB-UVA llargs i curts). Durador gràcies a la seva excel·lent resistència a l'aigua i a la suor. Antioxidant, gràcies al pre-tocoferil, precursor de la vitamina E, que reforça la barrera cutània. Calmant i antirritant, gràcies a la seva riquesa en aigua termal d'Avène.
9,95€   |   Més informació

AVENE SOLAR SPF30 SPRAY ADULTS 200ML
AVENE SOLAR SPF30 SPRAY ADULTS 200ML
Protector solar en format esprai d'alta protecció. Molt eficaç, resistent a l'aigua, antioxidant, calmant i antiirritant. El seu format el converteix en un producte molt pràctic. Indicat per a pells sensibles de la cara i del cos.
Nova textura transparent sobre la pell, sense efecte blanci de ràpida absorció.
16,75€   |   Més informació

VICHY IDEAL SOLEIL IP50 NENS 300ML
VICHY IDEAL SOLEIL IP50 NENS 300ML
Crema d'alta protecció per a rostre i cos per a nens . Aplicar el producte just abans de l'exposició, renovar l'aplicació freqüentment i en abundància per mantenir la protecció sobretot després d'haver nedat .
15,50€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ PEDIATRICS SPRAY 200 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 50+ PEDIATRICS SPRAY 200 ML
Fotoprotector per a nens que tenen la pell sensible al sol. Aprovat el seu ús en pell sensible o atòpica. Amb antioxidant.

Ús: Aplicar generosament sobre la pell seca mitja hora abans de l'exposició solar. Reaplicar cada dues hores, i tan sovint com sigui necessari, especialment després transpirar, nedar o assecar-se amb la tovallola.
18,30€   |   Més informació

VICHY CAPITAL SOLEIL IP30 LLET 300ML
VICHY CAPITAL SOLEIL IP30 LLET 300ML
Llet protectora per la cara i el cos. Conté MEXORYL XL, mineral anti envelliment cutani. Sense perfum ni paraben
APLICAR: Abans de la exposion solar. Reaplicar freqüentment, sobretot després del bany.
15,55€   |   Més informació

ISDIN ERYFOTONA AK-NMSC FLUID 50 ML
ISDIN ERYFOTONA AK-NMSC FLUID 50 ML
Eryfotona AK-NMSC Fluid prevé i redueix el risc de dany actínic causat pel sol (dany a l'ADN cel·lular que es va acumulant al llarg dels anys). Crea un film protector sobre la pell que prevé front a noves lesions.

Utilització: aplicar generosament sobre tota la zona afectada dues vegades al dia, al matí i al migdia.
19,75€   |   Més informació

VICHY CAPITAL SOLEIL IP30 CREMA CARA 50ml
VICHY CAPITAL SOLEIL IP30 CREMA CARA 50ml
Crema solar per a la cara, amb protecció 30, que protegeix l'usuari dels cops de sol, irregularitats de pigmentació o de l'envelliment prematur de les pells exposades al sol.

Mode d'ús: aplicar 30 minuts abans de l'exposició solar.
5,95€   |   Més informació

ISDIN FOTOPROTECTOR 100+ SOLAR ALLERGY 50 ML
ISDIN FOTOPROTECTOR 100+ SOLAR ALLERGY 50 ML
Proporciona efecte hardering de la pell, reforçant el seu mecanisme de protecció natural i fent-la més resistent davant les agressions de la radiació UV, gràcies al seu contingut en filtres UVA / UVB i ectoína a l'1%.
Alleuja i prevé els símptomes de l'al·lèrgia solar, com la picor i la inflamació.

Utilització: Començar el tractament 15-30 dies abans de les primeres exposicions solars. Aplicar al matí i al migdia, sobre la pell neta i seca. Reaplicar cada 2 hores mentre s'està exposat al sol.
20,85€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02