Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horarisPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp tractament facial
 
tractament facial Amb el transcurs dels anys, el manteniment d'una pell esplendorosa i saludable es torna més difícil. La cara és la part més exposada del cos, vulnerable a fenòmens exògens (radiació solar, tabac, contaminació). Els mecanismes de defensa del nostre organisme contra aquests fenòmens i contra els fenòmens endògens (involució dels processos interns), disminueixen la seva eficàcia, i apareixen evidències estètiques de dany cutani.

Per evitar que la pell perdi la seva elasticitat i s'arrugui cal nodrir i compensar les seves mancances fins i tot abans que els signes d'envelliment siguin visibles. Un estil de vida sa i l'ús de productes de bellesa adequats són els millors aliats per retardar el procés natural d'envelliment de la pell, ja que aconseguirem reparar, purificar i hidratar la pell i, per tant, minimitzar les línies d'expressió


HIGIENE
La Higiene facial és un element bàsic de l'estètica per si mateixa, ja que una pell bella ha d'estar neta, i a més perquè és el pas previ imprescindible abans de qualsevol tractament específic facial o antiaging.

L'objectiu de la higiene facial és retirar les cèl.lules mortes que habiten a la superfície de la pell, que impedeixen que la dermis respiri i en conseqüència, tingui una adequada oxigenació.

Els contaminants ambientals (pols, partícules vehiculitzades per l'aire, fum, gasos), poden tenir abrasius, greixos, àcids, àlcalis, tintes, pintures, etc .. Els cosmètics han de reunir les condicions capaces de poder eliminar-los: per arrossegament, mitjançant emulsions que solubilitzen aquests components adherits, etc., tenint present que, per la seva composició, no alterin el normal funcionament de la pell.
Veure productes d'aquesta família
 
HIDRATACIÓ
La hidratació és el primer pas per a la salut i la bellesa de la pell. La reserva d'aigua que té la dermis i l'epidermis, que constitueix el 20% de la del tot el cos, es perd fàcilment a causa de factors fisiològics o ambientals. Alguns factors que causen aquesta situació són l'envelliment, l'aire condicionat o la calefacció, condicions climàtiques com sol, fred, vent, etc, estrès, alimentació poc equilibrada, etc.

Mantenir un nivell òptim d'hidratació i evitar la pell seca és possible amb els productes de nova generació que arriben al mercat.
Veure productes d'aquesta família
 
ARRUGUES I FLACCIDESA
Durant la joventut, la nostra pell manté un aspecte llis i saludable gràcies a la producció contínua de col.lagen, elastina i àcid hialurònic. Amb el pas dels anys, la pell va disminuint de gruix, es torna més sensible i la producció de col.lagen és menor, el que provoca l'aparició d'arrugues i flacciditat facial.

Per això, hem de cuidar la nostra pell de dins cap a fora. D'una banda, beure la quantitat mínima diària d'aigua i consumir nutrients necessaris per a la correcta regeneració de teixits, hidratació i altres. I de l'altra, aplicar els tractaments cosmetològics, que han demostrat ser una excel.lent arma per prevenir l'aparició primerenca de la flacciditat cutània, però perquè siguin realment efectius en els nostres rostres, s'han de posar en pràctica des dels 30 anys d'edat.
Veure productes d'aquesta família
 
MAQUILLATGE
El maquillatge és un art que té per objectiu ressaltar els aspectes més positius del nostre rostre i amagar les petites imperfeccions que pot tenir un cutis, per aquesta raó el maquillatge permet millorar els aspectes d'una pell, és a dir, obtenir la uniformitat i la lluminositat del rostre.

Un dels problemes del maquillatge és que pot causar reaccions al.lèrgiques a moltes dones, ja que algunes fragàncies i altres químics que els constitueixen poden irritar la pell. Els maquillatges que podem trobar a la farmàcia resolen aquest problema ja que estan fabricats a partir de bases hipoalergèniques, sense perfum i lliures d'olis, i, per tant, són aptes tant per les pells més sensibles com per a les pells grasses.
Veure productes d'aquesta família
 

 
pasti01
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02