Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horarisPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp dermofarmàcia
 
dermofarmàcia Farmàcia Mallol té una àmplia varietat de productes de dermofarmàcia sobre els quals la farmacèutica i el seu equip poden orientar el consumidor/pacient mitjançant consells de tractament.

El consell o recomanació dermofarmacèutica es basa en una informació documentada dels productes més adequats a les necessitats de les disfuncions cutànies, d'origen cosmètic, estètic o fins i tot dermatològic, en aquest últim cas com a complement dels corresponents tractaments medicamentosos locals o sistèmics.
L’equip de la farmàcia pot avaluar els diferents paràmetres cutanis d'entre els quals destaquen la tipologia cutània, el fototipus i l'estat d'hidratació, i disposa de les eines per al seguiment de l'eficàcia dels tractaments cosmètics aconsellats.


ATÒPIA
Hi ha diverses malalties que poden arribar a afectar la nostra pell de forma considerable, moltes d'elles es poden tractar i i fins i tot eliminar mentre que altres són una mica més complexes, la pell atòpica o dermatitis atòpica, és una patologia que s'ha anat expandint en gran nombre entre els éssers humans durant els últims anys.

La pell atòpica es considera una malaltia de la pell recurrent i es caracteritza per lesions en forma de enrogiment, sequedat i picor intensa. Aquesta malaltia es presenta habitualment en nens petits però també pot presentar-se durant la fase adolescent i adulta, la qual s'inicia als 14 anys i és generalment una continuació de la fase anterior. Les lesions es localitzen en les mateixes regions només que es fan cada vegada més intenses, qualsevol d'elles pot presentar brots o millores, depenent de l'època de l'any (a la primavera són més comuns) i de l'estat emocional.
Veure productes d'aquesta família
 
ACNE
L'acne és un dels trastorns més freqüents de la pell i afecta gairebé el 85% de la població d'entre 12 i 25 anys.

L'acne té un important component hereditari. El seu pic d'incidència és als 14 anys en les dones i als 16 en els homes, en els qui és més freqüent i sever a causa de la testosterona.
L'acne es produeix quan els porus de la pell s'obstrueixen perquè el greix i les cèl•lules de la pell s'acumulen més ràpid del que s'eliminen. L'obstrucció ocasiona punts negres.

L'acne no és exclusivament "cosa d'adolescents", és una condició cutània que pot afectar a persones de qualsevol edat. Durant l'adolescència és més comú a causa principalment dels canvis hormonals, però en passar l'adolescència el problema pot persistir. L'acné en els adults és majoritàriament causat per desequilibris hormonals.
Veure productes d'aquesta família
 
CURA DEL CABELL
El cabell es veu afectat per molts factors: una malaltia, l'estrès, l'aigua de mar, el sol, el vent, l'ús de tintures, l'ús de fixadors molt irritants i hàbits d'higiene incorrectes.

Tots aquests factors poden ocasionar una pèrdua de força, brillantor i hidratació; de manera que el cabell es torna opac i amb aspecte descuidat. De la mateixa manera, la mala alimentació i el sedentarisme es reflecteixen en el cabell, ja que li treuen salut i vitalitat.

Cada persona té un cabell característic (gras, sec, normal, gruixut, prim), aspecte que cal tenir en compte a l'hora de decidir el tractament que es farà.
Veure productes d'aquesta família
 
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS
La indústria farmacèutica ofereix cada vegada més productes adequats a les necessitats i disfuncions cutànies d'origen cosmètic, estètic o, fins i tot, dermatològic. Aquests productes presenten excel·lents característiques de qualitat, innocuïtat i seguretat.

A continuació els oferim una relació dels principals laboratoris dermatològics. Clicant sobre cada imatge podran accedir directament a la pàgina web corresponent.

A més, qualsevol consulta addicional ens la pot fer arribar per mitjà de l'apartat "CONTACTE".
Veure productes d'aquesta família
 

 
pasti01
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02