Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horarisPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp parafarmàcia
 
parafarmàcia La pell té moltes funcions essencials, com ara la protecció del cos, la regulació de la temperatura, la defensa immunitària contra agents patològics, etc.
Tenir cura de la pell és fonamental, no només des del punt de vista estètic, sinó també per mantenir una vida saludable i prevenir malalties.
Com a conseqüència de l'increment de la vida social, de la cultura i dels hàbits higiènics i esportius s'ha establert una gran necessitat de productes cosmètics.

Dintre de la secció de parafarmàcia li oferim també productes que proporcionen solucions per a d'altres aspectes de la higine personal: cura del cabell, higiene buco-dental, etc.


ÒPTICA
 
Veure productes d'aquesta família
 
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
 
Veure productes d'aquesta família
 
CARAMELS
 
Veure productes d'aquesta família
 
ANTICELUL·LíTICS
La cel·lulitis afecta a més del 90% de les dones i cada vegada a dones més joves. Aquest fenomen es deu, no només a qüestions genètiques, sinó també, i en gran mesura, a un estil de vida sedentari i a una alimentació inadequada.

La nova generació d'anticel·lulítics es converteixen en cosmètics amb fórmules cronoprogramades d'acció prolongada durant tot el dia.
Veure productes d'aquesta família
 
HIGIENE BUCO-DENTAL
Una adequada higiene bucodental des de la infantesa esdevé fonamental per conservar la dentadura, les genives i la boca en bones condicions. L'abecé de la higiene de la boca ha d'incloure la neteja diària de les dents, una revisió dental i el control de la dieta (limitant el consum de dolços).
Veure productes d'aquesta família
 
SOLAR
Rebre el sol sobre la nostra pell és una sensació agradable, però cal conscienciar-se de que s'han de prendre precaucions per protegir-nos del perill que comporta l'acció sobre la pell dels raigs solars. El sol és la causa principal del càncer de pell. Per aquest motiu és imprescindible l'ús de filtres solars per prendre el sol, que no s'utilitzaran mai com a única mesura protectora sinó com coadjuvants de les mesures físiques.

L'efectivitat dels protectors solars depèn de la seva aplicació correcta.
1. Aquestes substàncies no actuen immediatament, per tant no és correcte exposar-se al sol fins a 20 minuts després d'haver aplicat el protector.
2. No deixi d'aplicar-los en els dies ennuvolats.
3. La freqüència de renovació habitual dels protectors solars és cada 2 hores.
4. L'aplicació s'ha de fer fregant i estenent bé. Assegura't que cobreix totes les àrees corporals exposades, especialment la cara, els peus, les mans, així com parts de les cames i braços no cobertes per la roba.
Veure productes d'aquesta família
 
SEXUALITAT
Segons l’OMS, la sexualitat és una energia que ens motiva a buscar afecte, contacte, plaer, tendresa i intimitat. A més, influeix en els nostres pensaments, sentiments, accions i interaccions, i per tant, influeix en la nostra salut física i mental.
La indústria farmacéutica ofereix cada vegada una gama més àmplia de productes destinats, d'una banda, a que les relacions sexuals es mantinguin d'una manera segura; i d'una altra, a augmentar les sensacions i el plaer durant les relacions.
Veure productes d'aquesta família
 
NADÓ
La protecció de la pell dels nadons és una qüestió de salut, ja que la pell és un òrgan funcional essencial que s'encarrega de protegir de les infeccions, els òrgans externs i interns i contribueix al manteniment de la temperatura i del control sensorial - tàctic.

A la farmàcia trobarà respostes segures i de qualitat a les diferents necessitats d'higiene i cura del nadó i de la futura mare.
Veure productes d'aquesta família
 
HOME
Hi ha diferències entre la pell masculina i la femenina: la pell masculina conté més quantitat de col.lagen que la pell femenina, les glàndules sebàcies de l'home són molt més actives, la prevalença de la calvície andrògena és molt més gran en els homes, etc.

Tenint present aquestes diferències, la dermocosmètica masculina disposa de productes especials per prevenir i atenuar les afeccions dermatològiques específiques de l'home:

- Higiene: gel de bany, desodorants i antitranspirants
- Afaitat: inclouen productes d'afaitat (escumes i gels) i de post-afaitat (locions, bàlsams i gels).
- Cura de la pell: cremes hidratants, cremes antiarrugues, gels exfoliants, etc.
- Capil.lar: xampús (anticaspa, antigreix i anticaiguda), locions (anticaspa i anticaiguda), complements alimentaris anticaiguda.
Veure productes d'aquesta família
 
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL
Mantenir la pell en bon estat no només depèn de factors hereditaris o de no patir alteracions cutànies com dermatitis, psoriasi o similars. Gran part del seu aspecte obeeix directament a les atencions que li dispensem.
Els dos pilars bàsics per a la cura de la pell són una elevada hidratació i una correcta nutrició de substàncies grasses.
Entre el que convé evitar destaquen l'exposició al sol sense protecció, l'aire condicionat, el tabac, la contaminació ambiental o un estil de vida inadequat (mala alimentació, sedentarisme, estrès emocional ...). Per contra, una dieta i un estil de vida equilibrats seran grans aliats per a tenir una pell sana. A més de l'aigua, les vitamines (com la A, B, C i E) no han de faltar en la nostra alimentació i el mateix es pot dir de minerals com el seleni, el zinc o el ferro.
Veure productes d'aquesta família
 

 
pasti01
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02