Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horarisPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp farmàcia
 
farmàcia Farmàcia Mallol té la vocació de proporcionar un servei de salut: oferint consell, dispensant medicaments fruit d'aquest consell o per recepta del metge i altres productes com productes sanitaris, de cosmètica, aliments especials, productes d'higiene personal, etc.

La farmacèutica i el seu equip, com a professionals sanitaris experts en medicaments són agents de salut al servei del ciutadà, que juguen un paper fonamental en la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia.


PRODUCTES NATURALS
 
Veure productes d'aquesta família
 
PRODUCTES CONSELL
 
Veure productes d'aquesta família
 
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
- La llei exigeix que els medicaments anomenats de “prescripció mèdica” es dispensin amb recepta mèdica.
- L’ús de medicaments de “prescripció mèdica” sense recepta pot provocar problemes de salut, especialment en aquells medicaments que són d’alt risc: diürètics, antibiòtics, ansiolítics, antidepressius, ...
- La recepta mèdica és la garantia de que tant la prescripció com la dispensació han estat precedides per un diagnòstic mèdic.

Pel cas que Vostè necessiti un medicament amb recepta obligatòria ens la pot fer arribar per e-mail o fax.
Veure productes d'aquesta família
 
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
Diàriament s'autoritzen nous medicaments arreu del món, amb eficàcia i seguretat provades i que per tant han estat autoritzades en el seu país d'origen.
La farmacèutica i el seu equip de professionals poden informar-lo de les especialitats internacionals que aporten alguna novetat terapèutica.
Veure productes d'aquesta família
 
ANALGÈSICS
Els analgèsic són productes contra el dolor que s'administren usualment per via oral o tòpica (directament sobre la pell).

Existeixen calmants que no contenen aspirina (com el paracetamol), que són útils per fer baixar la febre i que actuen eficaçment contra la majoria de dolors comuns, però que no tenen efecte antiinflamatori.
Els medicaments anomenats AINE (aspirina, ibuprofè i naproxè) redueixen el dolor i també actuen contra la inflamació.

Els analgèsics per via tòpica estan indicats en els processos inflamatoris del sistema músculo-esquelètic, com ara: contusions, esquinços i contractures musculars.
Veure productes d'aquesta família
 
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
Per tenir una bona salut és imprescindible una alimentació adequada que contingui aliments de tots els grups (proteïnes, vitamines, minerals, etc.) i de vegades d'un suplement alimentari que complementi allò que ens falta.

Les vitamines són indispensables per al bon funcionament del cos i per prevenir malalties. La fruita i la verdura són les que contenen la quantitat més elevada de vitamines i minerals.

Algunes situacions poden requerir l'aportació suplementària de vitamines. D'aquestes situacions podem destacar: les èpoques de sobre-esforç, tant intel·lectual com físic, les dones en estat menopàusic o pre-menopàusic, les persones d'edat avançada, etc.
Veure productes d'aquesta família
 
CONTROL DE PES
Actualment hi ha constància que no existeix una única causa de l'obesitat, sinó que habitualment són un cúmul de causes les que provoquen, primer el sobrepès, i si no s'hi posa remei, l'obesitat.
Les principals causes de l'obesitat són:
- Genètiques: es creu que hi ha diversos gens implicats en els processos de metabolització de les calories.
- Els hàbits alimentaris i culturals: la societat occidental tendeix a consumir més calories de les que realment necessita.
- El sedentarisme: l'activitat física regular ajuda a controlar el sobre pes.

Per combatre el problema de l'obesitat cal emprar les eines adequades, d'una banda millorar els hàbits socials i culturals; i de l'altra mitjançant l'ús dels medicaments que han demostrat, a través de la investigació i els estudis clínics, ser segurs i eficaços.
Veure productes d'aquesta família
 

 
pasti01
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02