Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horarisPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Targeta Client
 
       Buscador
       
       
WhatsApp homeopatia
 
homeopatia L'homeopatia és un mètode terapèutic científic i humà, obert tant a l'avenç científic i tècnic com a les opinions del malalt, que dona prioritat a l'acció preventiva.
El mètode que usa es basa en la prescripció de medicaments obtinguts a partir del principi farmacològic de similitud, utilitzats generalment en dosis dèbils o infinitesimals.


ESPECIALITAT DE CONSELL
Aquestes especialitats solen associar a la seva fórmula diversos principis actius homeopàtics que constitueixen una resposta a les malalties més corrents de la vida quotidiana: estats gripals, tos, mal de coll, estrès, hemorroides, digestions pesades, etc.
Veure productes d'aquesta família
 
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
El medicament homeopàtic de nom comú té un o diversos components obtinguts a partir de substàncies procedents del regne vegetal, animal o mineral.
Hi ha dos tipus de presentacions:
- formes clàssiques: gotes, comprimits, pomades, ampolles, xarops, etc.
- formes específiques: el tub de grànuls i la dosi de glòbuls.
Veure productes d'aquesta família
 
OLIGOELEMENTS
Els oligoelements són ions metàl·lics presents a l'organisme en quantitats ínfimes, però indispensables perquè actuen com a catalitzadors de les reaccions químiques.
La manca d'algun oligoelement pot influir sobre la salut, tant des del punt de vista nutricional com terapèutic.
Donada la seva acció enzimàtica, la dosi necessària no sol ser molt elevada, però cal prendre-la durant un període llarg de temps.

Els oligoelements estan en falta per part del laboratori. El motiu és que estan millorant les eines de fabricació.
Veure productes d'aquesta família
 
SALS DE SCHUSSLER
Les sals bioquímiques (també conegudes com sals minerals terapèutiques o sals de Schüssler) són medicaments homeopàtics basats en els compostos inorgànics que estan presents en les cèl.lules de l'organisme humà.

La teràpia amb sals minerals va ser desenvolupada pel doctor alemany Willhelm Heinrich Schüssler (1821-1898), qui va identificar la presència de 12 sals diferents en els teixits de l'organisme. El Dr Schüssler va atribuir funcions específiques a cadascuna d'aquestes 12 sals i va descobrir que un desequilibri en la distribució dels compostos inorgànics produeix el que anomenem malaltia. L'aportació d'aquestes sals en quantitats infinitesimals desencadena un estímul que capacita a les cèl lules per a una major i millor absorció dels minerals en l'organisme.

El procés de dilució es realitza sota el mètode de fabricació de medicaments homeopàtics, anomenat potenciació, que consisteix a diluir una part de la sal mineral en nou parts de diluent, per exemple la pols de lactosa (1:10). Aquest procés es repeteix sis vegades, obtenint així la sisena potència decimal (1:1.000.000), que és l'estàndard per a aquesta teràpia per ser la més apropiada. A causa d'aquesta dilució infinitesimal, la dosi de mineral que s'ingereix és efectiva a nivell cel.lular però massa baixa per presentar efectes secundaris.
Veure productes d'aquesta família
 

 
pasti01
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02